Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Monolietvloeren

Een monolietvloer behoort tot de betonvloeren. Deze betonvloeren worden aangebracht in ruimten, zoals productiehallen en parkeergarages. Voor de woningbouw wordt er nog weinig gebruik gemaakt van monolietvloeren. U kunt een monolietvloer herkennen doordat de toplaag gepolijst wordt. Dit polijsten gebeurt door middel van een vlindermachine. Het polijsten van de monolietvloer zorgt ervoor dat de toplaag stevig op elkaar aansluit. Mocht u de vloer willen verlijmen, dan moet de monolietvloer eerst worden geschuurd.

Keramische vloeren

Keramische vloeren zijn alle vloeren waarvan de onderdelen worden gebakken in een over. U kunt hierbij denken aan tegels en plavuizen. Keramische vloeren kunnen worden geboord, maar alleen in de voegen, aangezien de voegen de zwakste stukken van de vloer zijn. Om deze reden kan op een keramische vloer een tussenvloer worden gelegd.

Het kan voorkomen dat uw keramische vloer ongelijk is aangebracht. De vloer moet dan worden geëgaliseerd. De keramische vloer kan worden geëgaliseerd door middel van spaanplaten.

Monolietvloeren en Keramische vloeren

Monolietvloeren en Keramische vloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!