Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Nature Line parket vloer

In het Nature Line assortiment heeft u keuze uit 45 verschillende vloeren. De vloer met uw persoonlijke wensen zit er op die manier ongetwijfeld bij. Nature Line werkt met een zogenaamde ‘productladder’ waarin u een goed overzicht krijgt van alle beschikbare vloeren. Op deze manier kan je alle eigenschappen van de vloeren waarnemen om tot een perfecte keuze te kunnen komen.

Als u opzoek bent naar een vloer met stijl wat binnen uw budget valt, bent u bij Nature Line op de goede plek. Zonder twijfel kan u hier een vloer naar uw persoonlijke wensen vinden. De lamelparket vloeren zijn namelijk verkrijgbaar in vele soorten en maten. Ze zijn te verkrijgen in algemeen parket tot stijlvol, en van traditioneel tot modieus. Niet alleen de keuzemogelijkheden bij Nature Line is een opmerkelijk pluspunt, maar ook de prijs en kwaliteitsverhouding is simpelweg goed. Bij Nature Line bent u gegarandeerd van een vloer met een natuurlijke uitstraling van echte kwaliteit om jaren lang te kunnen genieten van uw nieuwe vloer.

Hout is een natuurproduct en dat betekend dat een houten vloer leeft en werkt. Klimaatverandering en luchtvochtigheid hebben invloed op de vloer. Om het werken en leven van de vloer zoveel mogelijk te voorkomen, zijn de drie lagen waaruit de Nature Line vloer is opgebouwd, tegen elkaar verlijmd. Hierdoor wordt de lengte- en breedtewerking van de vloer gecompenseerd.

De natuur bepaald de hardheid van een vloer. De hardheid verschilt per houtsoort. De hardheid wordt dus niet bepaald door de afwerklaag die op de vloer zit. Hoe hard een vloer ook is, iedere vloer blijft altijd kwetsbaar voor beschadiging van zware objecten. In de Nature Line collectie zijn slechts alleen hardere houtsoorten te vinden. De vloeren zijn ook nog af te werken met lak of olie. Lak zorgt voor een glanzende uitstraling, verbetering in sterkte van de vloer en dat het gemakkelijker te onderhouden is. Olie als afwerking zorgt voor een natuurlijke uitstraling en bescherming.

Nature Line parket vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!