Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN
nature-oak-laminaat
fabrieksverkoop laminaat vloeren deze week

Privacybeleid

Bovenlandweg 10, Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546-750238

Onbeperkte voorraad

Naturel Eiken Laminaat

De prachtige naturel eiken laminaatvloer is deze week bij Bebo Parket in de aanbieding. Een naturel eiken laminaatvloer geeft uw ruimte sfeer door de mooie warmte kleuren van het laminaat. Deze laminaatvloer heeft een natuurlijke uitstraling dankzij het houtpatroon wat de vloer beschikt. Als u van warm en natuurlijk houd is deze naturel eiken laminaatvloer een perfecte keuze. Deze laminaatvloer is in elke ruimte te leggen. Of u nou van modern of karakteristiek houdt.

Sterk laminaat

Het naturel eiken laminaat is een zeer sterke laminaatvloer. Hij is te leggen in zowel uw woning als in een kantoorruimte. Dankzij de goede kwaliteit geven wij u ook de volledige garantie op deze laminaatvloer. Wij geven niet alleen garantie op de kwaliteit, maar ook voor de aller laagste prijs.

Goedkoopste prijsgarantie laminaat

De naturel eiken laminaatvloer is nergens anders goedkoper te vinden dan bij Bebo Parket. Mocht u dezelfde laminaatvloer toch ergens anders voor een scherpere prijs aantreffen, krijgt u van ons het prijsverschil terug en laten wij direct onze prijzen aanpassen. Bij ons bent u ten alle tijden gegarandeerd van de aller laagste prijs van Nederland. Daarnaast leveren wij uitsluitend AA kwaliteit laminaatvloeren.

Gratis ondervloer

Bij deze karakteristieke naturel eiken laminaatvloer krijgt u een gratis ondervloer geleverd. Deze ondervloer voldoet aan alle geluidseisen en is daardoor de perfecte ondervloer voor in uw woning of kantoorruimte. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor geluidsoverlast. Daarnaast is deze ondervloer ook nog eens goed isolerend waardoor u geen hoge energierekeningen zult verwachten.

Gratis plinten
Naast de gratis ondervloer ontvangt u bij de naturel eiken laminaatvloer ook gratis bijpassende plinten. Omdat een laminaatvloer altijd een stukje van de muur wordt gelegd is een goede afwerking wel zo mooi. Deze plinten blijven altijd op zijn plek zitten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer het laminaat zal uitzetten of krimpen. Wat is er nou niet mooier dan een prachtig afgewerkte naturel eiken laminaatvloer.

Laminaat voorraad
Bij Bebo Parket hoeft u zich geen zorgen te maken over lange levertijden. Wanneer u een vloer heeft uitgekozen kan hij de volgende dag nog bij u thuis bezorg worden. Wij hebben al onze laminaatvloeren op voorraad waardoor de levertijd bij ons slechts één minuut bedraagt. U hoeft dus nooit lang te wachten want wij bieden u de snelste leverservice van Nederland.

Bezorgservice laminaat
Wilt u graag deze prachtige naturel eiken laminaatvloer bij u thuis hebben? Geen probleem. Wij leveren elke dag in elke gewenste plaats in Nederland. U bent dus altijd welkom om bij ons een prachtige vloer uit te zoeken en hem vervolgens te laten bezorgen bij u thuis.

Betalen laminaat
Als u bij Bebo Parket een laminaatvloer heeft gekocht hoeft u zich geen zorgen te maken over de betaling. Bij ons kunt u namelijk ook bij levering betalen. Op die manier kunt u eerst uw laminaatvloer ontvangen en goedkeuren voordat u een betaling doet. Uiteraard kunt u ook vooraf betalen. Daarnaast vragen wij u nooit om een aanbetaling zodat het altijd mogelijk is om uw bestelling te annuleren.

Laminaat Eiken Naturel

Van €24,98
Voor €4,98 pm2

U bespaart: €20,- pm2!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!