Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Onderhoudspakket houten vloeren

Voor met olie of (hard)wasolie behandelde houten vloeren

Dagelijks onderhoud

Houd u alstublieft in gedachte dat schurende materialen zoals zand, stof en modder de grootste boosdoeners zijn voor uw met olie of (hard)wasolie behandelde vloer. Zand en modder gaan onder schoenzolen en vloerkleden zitten en zorgen zo voor snelle slijtage van de afwerking. De beste bescherming hiertegen is om dagelijks of tweedagelijks uw vloer te stofzuigen. De stofzuiger moet voorzien zijn van een parketborstel en rubberen wieltjes om strepen of krassen op de vloer te voorkomen. Gebruikt u een bezem om de vloer te reinigen, zorg er dan voor dat ook deze voorzien is van een zachte borstel. Als u de vloer gaat dweilen doe dit dan met een licht vochtige, pluisvrije doek!

Reiniging na ongelukjes

De algemene regel voor het morsen van kleine hoeveelheden vloeistof of eten is om dit te verwijderen met een lichtvochtige doek/dweil, daarna droogmaken met een droge doek/dweil. Veel belopen plaatsen mogen overigens op deze manier iedere dag gereinigd worden, indien gewenst. Op deze manier verwijdert u op een efficiënte manier vocht en vuil. Als u geconfronteerd wordt met grotere hoeveelheden plaatselijk gemorste vloeistof of gemorst vuil kunt u dit het beste verwijderen met een vochtige doek/dweil, maar dan voorzien van een klein beetje afwasmiddel. Maak de plek schoon, veeg na met een droge doek. Reinig nooit de gehele vloer op deze manier. Afwasmiddel laat dan namelijk een ongewenste filmlaag achter op de vloer, welke zorgt voor een doffe uitstraling. Laat de vloer/plek 20 minuten drogen voor u er weer overheen gaat lopen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!