Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Ondervroeg een type fout

U heeft ingetypt ondervroeg, echter u bedoelt ondervloer. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres

Waar vind je de juiste Ondervroeg

Een Ondervroeg uitzoeken voor je huis is best spannend. Waar ga je naar toe en waar moet je op letten? Wie heeft er vakkennis in huis en bij wie is de vloeren verkoop maar een nevenproduct? Allemaal vragen waar je een antwoord op moet zien te vinden. De goede recensies van collega’s over Bebo Parket gaven bij ons de doorslag. Van meerdere kanten hoorden we dat Bebo Parket een specialist is. In kennis, in assortiment, in klantvriendelijkheid en, ook niet onbelangrijk, in prijs.

Ondervroeg uit Vriezenveen

Op een mooie doordeweekse dag gaan we naar Bebo Parket. Grote winkel met gelukkig een groot parkeerterrein. Van buiten groot maar niet heel luxe. Vanbinnen zie je dat luxe overbodig is, maar dat hier vakkennis en gastvrijheid de boventoon voert. Niet alleen zien we onmiddellijk het bijzonder grote assortiment aan houten vloeren en laminaat vloeren en ondervroeg. Ook ervaren we bij binnenkomst direct een gastvrij welkom en krijgen een koel drankje met iets lekkers erbij aangeboden.

kopen van houten vloeren en ondervroeg

Op ons gemak hebben we rond gekeken en toen een medewerker om advies gevraagd. We wilden op de beneden verdieping in elk vertrek dezelfde vloer. Het is een massief houten vloer geworden. De deskundigheid bij het uitzoeken van een voor ons geschikte vloer en de adviezen voor het onderhoud van deze vloer vonden wij heel waardevol. De meters die nodig waren voor onze woning met de bijbehorende materialen werden keurig berekent en op de bestelbon genoteerd. Samen met de datum van de levering.

Ondervroeg bezorgen

De vloer is netjes verpakt en keurig afgeleverd samen met de ondervroeg. Het leggen hebben we zelf gedaan met behulp van vrienden. Mede dank zij de adviezen van het Bebo personeel was het goed te doen. Wij zijn super blij met deze massief houten vloer en raden Bebo parket dan ook zeker bij iedereen aan.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!