Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Openingstijden beboparket?

Onze openingstijden kunnen varieeren. U vindt onze openingstijden wekelijks op het internet. Ook in onze advertenties in de kranten en huis aan huisbladen staan de openingstijden. Voor de exacte openingstijden kunt u ons ook even bellen of mailen. Op onze site www.beboparket.nl  kunt u de openingstijden ook vinden.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de openingstijden van 9.00uur tot 16.00uur geopend. Telefonisch zijn we van 9.00uur tot 17.00uur bereikbaar.

Woensdag is de openingstijd doorlopend van 9.00uur tot 21.00uur. Tijdens deze uren zijn we ook telefonisch bereikbaar. Zaterdag zijn we van 7.30uur tot 12.30uur geopend. Telefonisch zijn we dan van 9.00uur tot 12.30uur bereikbaar.

Tijdens onze openingstijden kunt u bij ons in de fabriek profiteren

Van onze speciale week aanbiedingen. Wij kunnen er dan ook voor zorgen dat u de vloer meteen mee kunt nemen. Zo bespaart u zich veel geld . Tijdens de openingstijden zijn hier gespecialiseerde verkopers en adviseurs aanwezig die u kunnen helpen bij het uitzoeken van een vloer.

Tijdens de openingstijden hebben we ook een groot aanbod aan partijvloeren liggen. Dit aanbod wordt dagelijks weer aangepast.

Bent u niet in staat om ons tijdens de openingstijden te bezoeken dan kunt u ook telefonisch een vloer bestellen. Verder hebben we nog een web shop waar u ook buiten onze openingstijden een laminaatvloer of randartikelen kunt bestellen.

openingstijden beboparket

De week aanbiedingen die u tijdens de openingstijden kunt kopen bij ons in de hal, kunnen niet telefonisch voor deze scherpe prijzen besteld worden.

Dus voor vloeren voor de scherpste prijs moet u tijdens de openingstijden bij Bebo parket zijn.

openingstijden beboparket

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!