Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Opletten bij het leggen van vloeren

Vroeger werden houten vloeren altijd vast gelegd. Tegenwoordig worden veel vloeren zwevend gelegd. Het zwevende systeem kwam in de jaren’40 voor het eerst op de markt. Het is gemakkelijker te leggen dan een vast systeem. Een groot nadeel is dat zwevende vloeren veel meer werken dan een vast systeem.

In het algemeen geldt dat laminaat en lamelparket zwevend worden gelegd. Lamelparket kan eventueel ook vast worden gelegd. De andere geprefabriceerde vloersoorten worden bij voorkeur vast gelegd.

In dit hoofdstuk worden veelgebruikte legmethode behandeld. Er zijn echter veel fabrikanten die allemaal hun eigen legmethode hebben. Lees daarom altijd goed de instructies van de fabrikant. Dit levert het mooiste resultaat op. Daarbij voorkom je op die manier problemen als er later klachten komen. Dit in verband met de garantiebepalingen.

In de praktijk komen verschillende methoden aan de orde voor het leggen van laminaat en lamelparket. In deze beschrijving staan de aandachtspunten voor het leggen van de andere geprefabriceerde vloeren. Beboparket  gaat in op het leggen van vloeren.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!