Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

OVER HOUT

Stevig, betrouwbaar en grenzeloos gevarieerd.

Houten vloeren zijn natuurlijk, standvastig en gaan langdurig mee. Elke ruimte krijgt zijn unieke uitstraling dankzij de veelzijdigheid van een houten vloer. Elke vloer heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen wat het een genot maakt voor het oog. Met de tijd wordt de vloer alsmaar mooier. Dankzij de veelzijdigheid van het hout is een vloer goed te veranderen naar eigen smaak. Daarnaast is de keuze voor hout, in tegenstelling tot andere grondstoffen, goed voor het milieu doordat het hergebruikt kan worden voor andere producten. Hout is simpelweg een natuur vriendelijk product en daarom een verantwoorde keuze voor uw vloer.

HOUT IS GRENZELOOS

Het oogsten van hout is geen verlies voor de natuur. In de bossen waar het hout wordt geoogst bestaat een duurzaam beleid. Alleen de bomen die rijp zijn om te oogsten worden gebruik. Er wordt vervolgens direct een nieuwe boom op die plek gezaaid zodat het bos niet verloren gaat, maar er ook weer nieuw natuur bij komt. Er wordt niet meer geoogst dan natuurlijk is. Zo blijft het vermogen van een bos bewaard. Uiteraard is duurzaam produceren en het werken met gecertificeerd hout voor ons een must.

HOUT IS OPNIEUW BRUIKBARE GRONDSTOF

Hout wordt benuttigd en kan worden hergebruikt zonder dat het ten koste gaan van het milieu. Dit komt doordat een boom gemiddeld 20 tot 120 jaar nodig heeft voordat hij geoogst kan worden. Hout is duurzaam product waardoor het levenslang mee kan gaan. Dit houdt in dat een nieuwe boom weer de tijd heeft om te groeien, in tegenstelling tot andere grondstoffen zoals aardolie, steen en erts.

HOUT IS AANGENAAM VOOR DE CO2 UITSTOOT

Bomen en gebruik van hout dragen bij aan het terug dringen van de opwarming van de aarde. Bomen gaan klimaatveranderingen tegen doordat ze de lucht zuiveren en zuurstof produceren. Ze nemen tijdens de groei belangrijke CO2 broeikasgas op. Daarnaast houden groeiende bomen water en aarde vast en dat gaat erosie van de aarde tegen. Erosie houdt in dat de oppervlakte slijt waarbij materiaal verloren gaat of wordt verplaatst.

Erosie is een natuurlijk proces, maar door menselijke bezigheden kan dit proces versterkt worden. Een oorzaak hiervan kan zijn doordat bossen op een niet duurzame manier geoogst worden.

Hout is de enige vloerbedekking die met zo min mogelijk energie wordt geproduceerd in vergelijking met andere grondstoffen.

OVER HOUT

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!