Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Overijsselparket

Parket kopen in Overijssel? Dan bent u aan het juiste adres bij Bebo. Wij garanderen de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij kopen in per trailer en niet per pallet waardoor wij de voordeligste prijs kunnen garanderen. Dus bent u in Overijssel parket nodig dan komt u gewoon even langs bij Bebo

In Overijsselparket kopen

Wij leveren en leggen de vloeren in heel Nederland dus ook in Overijssel. Zoekt u een lamelparket, een duo plank of een laminaatvloer we kunnen alles leveren. Duizenden kleuren en designs, altijd actueel en een up-to-date collectie van de laatste ontwikkelingen en de meest moderne kleuren.

Overijsselparket leggen

Ook in Overijssel parket leggen en zelfs in heel Nederland laminaat en houten vloeren leggen behoort tot de mogelijkheden van Bebo. We kunnen de vloeren zwevend leggen en ook vast verlijmd leggen. Vast verlijmde vloeren worden meestal op vloerverwarming gelegd, maar op vloerverwarming kun je ook zwevend de vloeren leggen. Wel adviseren we in overijsselparket te leggen op een warmte doorlatende ondervloer.

overijsselparketvoorsupergoedkopevloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!