Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

VOOR HET AANBRENGEN VAN DE VLOERAFWERKING

Bij een ingeslepen vloerverwarming in een droge dekvloer, en bij droogbouwsystemen kan je binnen 24 uur na installatie het vloerverwarmingssysteem gaan verwarmen en direct de parketvloer monteren. Let op! Bij installatie moet de temperatuur van de dekvloer/werkvloer minimaal 15°C zijn om erop te kunnen verlijmen.

Het maximale vochtgehalte bij het aanbrengen van de parketvloer is voor een cementgebonden dekvloer maximaal 1,8% / cm meting. Bij een anhydrietvloer is dit maximaal 0,3 % / cm meting. Vraag de voorschriften van je leverancier.

VOOR EN TIJDENS HET AANBRENGEN VAN DE PARKETVLOER

  • acclimatiseren, onder de gebruikelijke om­standigheden van de ruimte waar de vloer komt te liggen. Tijdens deze periode moet de temperatuur niet lager zijn dan 15°C en idealiter niet hoger dan 20°C. De relatieve luchtvochtigheid moet tussen 50% en 65% liggen.
  • Zorg ervoor dat tijdens het aanbrengen van het parket de temperatuur van de werkvloer minimaal 15°C is. Dit moet ook tijdens het aanbrengen van eventuele voorstrijkmiddelen of een egalisatielaag.
  • Gebruik een lijm die volgens de fabrikant geschikt is voor vloerverwarming.

NA HET AANBRENGEN VAN DE PARKETVLOER

  • Verhoog de watertemperatuur met stappen van 5°C tot de maximale watertemperatuur van 32 – 35°C, waarbij de tem­peratuur van de dekvloer nooit hoger mag zijn dan 28°C.
  • Pas geen nachtverlaging toe.

Let op(!)

Om condensvorming te voorkomen is het belangrijk dat de eigenaar van het pand een aantal dagen voordat de vloer gelegd gaat worden de vloerverwarming alvast aan zet.

Opstartprotocol voor ingefreesde vloeren en droogbouw systemen

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!