Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Bebo parket Westland

Bebo parket staat bij de mensen voornamelijk bekend voor zijn aandeel in de particulieren markt. Vergis u niet wij doen zeker mee op de zakelijke markt. Bebo parket is steeds vaker onderdeel van grote projecten, ook in het buitenland. We werken tegenwoordig doorlopend samen met vastgoedontwikkelaars, woningcoöperaties, grootwinkelbedrijven, bouwondernemingen, (interieur) architecten en makelaars in Westland.

Eigenlijk werken wij samen met alles wat te maken heeft met bouw, beheer of inzet van vastgoed. Het zijn kleine zowel grote bedrijven waar we mee samenwerken.

Onze laminaat vloeren zijn de beste basis voor een samenwerking

Bebo parket is een vertrouwde onderneming. Wij focussen ons op het verkopen van pvc en laminaat vloeren in Nederland en België en dus ook in Westland. Ons assortiment is erg groot. Dat is ook ons kenmerk. Bebo parket was de eerst die de grootste merken bij elkaar kon krijgen en ze te verkopen in onze showroom. Door slim te denken hebben we een gezond bedrijf kunnen neerzetten. Een combinatie van het samen werken tussen bedrijf en consument en ook het samen werken tussen bedrijven hebben er voor gezorgd dat Bebo parket lage prijzen kan hanteren in Westland zonder daar aan de kwaliteit te verlagen. Bebo parket is daarom dan ook een van de grootste voorraadhouders van Nederland.

Business to consumer

Voor de consumentenmarkt heeft Bebo parket gekozen voor de Ondertussen bieden wij op het internet online al meer dan 2500 verschillende soorten laminaat en pvc vloeren aan. Door dit grote assortiment zijn we de meest grote en kloppende aanbieder. Meer dan 1000 soorten laminaat zijn per direct verkrijgbaar in deze fysieke winkels. Het geen wat op internet te zien is te beschouwen in de fysieke winkels.

Business to business

De activiteiten die door de jaren heen gebeuren en ontwikkelen op de zakelijke markt zijn veel breder dan voor de consumenten markt en de focus op meerdere sectoren. Wij zijn daarom ook vaste leverancier van meerdere woningbouwverenigingen, bouwondernemingen en projectontwikkelaars. Bebo parket werkt ook samen met wederverkopers als parketwinkels in Westland

Er zijn meerdere redenen voor dit grote succes:

Veel te bieden in bijna elk prijs en kwaliteitsklasse

Het volledige assortiment van Bebo parket bestaat uit meer dan 2500 soorten laminaat en pvc vloeren. Dan denkt u misschien dat we met alleen maar budget merken werken. Het tegendeel is bewezen! Wij werken onder andere met: Ambiant, Balterio, Berry Aloc, Egger, Classen, Parador, Meister en Quickstep. Bebo parket werkt wel met een aantal budgetleveranciers zo weet je dat je elke doelgroep kunt bereiken.

Het gene wat binnenkomt als producten word ook weer snel verkocht daardoor leveren wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De prijs van het laminaat en pvc kan nog besproken worden en zal worden bepaald aan de volumes en betaalvoorwaarden. Door de brede inzet van onze producten in zowel de consumentenmarkt en de zakelijke markt handelt Bebo parket in grote volumes waardoor een zeer gunstig voordeel in de prijs kan worden behaald.

Grote voorraad dat betekent korte levertijden.

Bebo parket is de grootste als je kijkt naar voorraad grootte. De gemiddelde voorraad is hoger dan 500.000 m2. Als samenwerkende partij kan dit zekerheid en rust geven. Er kan genoeg geleverd worden, ook bij grote aantallen.

Een eigen transport dienst die zeer flexibel is

Doordat Bebo parket met eigen vrachtwagens rijd naar Westland en er een grote voorraad is kunnen wij een flexibel transport systeem realiseren. Veel handelsrelaties vinden dit prettig en waarderen dit. Ja ook wij doen mee: Vandaag besteld, morgen in huis. Deze actie is zelfs bij grotere aantallen mogelijk.

Terwijl u lekker thuis in Westland zit bezorgen wij het laminaat.

Vloer voor u leggen in Westland ? Geen probleem

Het leggen van de vloer zien wij bij Bebo parket als een belangrijk onderdeel bij het aanschaffen van een vloer. Daarom hebben wij een team van professionele en ervaren leggers in dienst. Daarnaast hebben we partners waar wij stoffeerders kunnen oproepen wanneer mogelijk. Naast de standaard fabrieksgarantie geven wij ook 20maanden garantie op het legwerk! De vloer die u aanschaft word dus altijd zorgvuldig gelegd.

Wat kan Bebo parket voor u betekenen?
Bebo parket is iedere dag weer volop in ontwikkeling en altijd opzoek naar potentiele partners. Wanneer u binnen uw vakgebied te maken met de aanschaf van vloeren of wanneer u mogelijkheden ziet binnen uw eigen concept voor de verkoop van laminaat dan zal u in ons ongetwijfeld de partner vinden die u zoekt. Hieronder staan wat samenwerkingen met Bebo parket. Dit kan een beeld aan u geven hoe breed wij zijn en wat er mogelijk is. Bebo parket is een bedrijf dat houd van uitdaging, heeft u een groot idee? Neem gerust contact op en we gaan er naar kijken.

Bebo parket werkt o.a. met:

  • Woningbouw verenigingen
  • Vereniging van Eigenaren
  • Bouwondernemingen / aannemers.
  • Projectontwikkelaars.
  • Makelaars.
  • Wederverkopers (drop-shipping)
  • Wederverkopers (groothandel)
  • (Online)retailers woonbranche.

Bebo parket werk op het moment samen met verschillende woningbouwverenigingen en vastgoedondernemingen in Westland. In deze samenwerking zitten twee onderdelen:

Bewonersvoordeel

Dit is de standaard optie, huurders of kopers krijgen een extra korting op alle producten van Bebo parket. Soms word dit duidelijk gemaakt door een online nieuwsbrief die door onze partners word verspreid. Bebo parket krijgt in een ander geval toestemming om een brief te sturen waarin staat op welke korting deze mensen recht hebben. Nieuwe huurders en/of kopers ontvangen bij tekenen van de huurovereenkomst of koopovereenkomst een korting bon.

Rechtstreekse inkoop van laminaat- en pvc vloeren

Bebo parket is de vaste leverancier van laminaat Westland en pvc vloeren voor meerdere woningbouwverenigingen. Wij zijn een betrouwbare partner en leveren de laminaat en pvc vloeren erg rap. De professionele aanpak van Bebo parket heeft al voor veel succes gezorgd en dat zou zeker ook zo door gaan. Wij bieden een goede samenwerking en kijken naar de toekomst.

Bebo parket bied de volgende combinatie aan:

  • Een zeer groot aanbod; Meer dan 100 soorten vloeren direct op voorraad en meer dan 1000 soorten leverbaar binnen een tijdsperiode van 3-5 werkdagen.
  • Lage prijzen; Laminaat is vekrijgbaar vanaf € 1.98 per m2 excl. BTW

Eigen legservice; hierdoor kunnen wij snel en professioneel leggen. Ook zorgen wij ervoor dat de vloer geluidsdicht is tot 10db. Dit is standaard voor in appartementen. Daarnaast geeft Bebo parket naast de reguliere garanties op de vloer een garantie op het leggen van de parket vloer en laminaat in Westland.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!