Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Parketvloer en laminaatvloer kopen Arnhem

Na alle enthousiaste verhalen van vrienden en kennissen over hun laminaat en/of parket vloer waren wij ook om. Wij wilden een parketvloer beneden, en boven een laminaat vloer. Eerst een winkel in de buurt bezocht, maar na een avondje internetten wisten wel zeker wat we wilden. De Overijsselse zaak Bebo Parket kwam bij ons als beste naar voren.

Een showroom vol vloer planken

De grote verkooploods was vol met heel veel soorten parket planken en laminaat. Rondom waren showborden zodat goed te zien was hoe een vloer er uiteindelijk uit zou zien. Meteen een verkoper aangeschoten die ons adviseerde even rustig alles te  bekijken en bij een kop koffie en broodje hamburger alles even te overleggen. Dan kwam hij terug om te zien of hij ons van dienst kon zijn. Een heel goed advies want toen pas bleek hoeveel soorten parketvloeren en laminaat vloeren er zijn.

Goed advies gekregen.

Over de beneden verdieping waren we het gauw eens. We zochten een donker eiken vloer, en de zwart geoliede eiken lamelparket, die ook in de Bebo Parket advertentie stond, was precies  geschikt. Bij  het uitzoeken van het laminaat heeft de verkoper ons prima geholpen. Met een paar vragen wist hij wat we wilden en kon hij ons uit de grote keuze, de voor ons geschikte laminaat soorten aanwijzen. Ook de juiste kleur en maat plinten en andere materialen waren snel geregeld.

We leggen de vloer zelf.

Goed was het om te horen hoe enthousiast de verkoper zelf sprak over de parketvloeren en laminaatvloeren. Toen we zeiden dat het zelf wilden leggen kwam hij met allerlei adviezen, en zei hij dat we bij vragen of problemen altijd konden bellen. De eikenlamel parket vloer hebben we direct meegenomen, de laminaat vloer werd bezorgt. Wij zijn enorm blij met de goedkope laminaat.

Nu de vloer er in ligt en gebruik. wordt zijn we net zo enthousiast als onze vrienden en kennissen. Over de beide vloeren, maar zeker ook over de verkoop van laminaat, de houten vloeren en de ontvangst bij Bebo Parket.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!