Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Petra Harmsen rustieke massieve eiken vloer

Ik ben via internet terecht gekomen bij beboparket. Ik ben langs geweest in de showroom. Ik ben hartelijk ontvangen met een kopje koffie en plakje cake. Ik ben goed en vriendelijk geholpen, veel informatie gekregen en heb vervolgens voor een mooie rustieke massieve eiken vloer gekozen. Ik ben er nog steeds heel erg tevreden over. Ik raad iedereen aan om bij beboparket een vloer te kopen

Petra Harmsen rustieke massieve eiken vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!