Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

PVC-vloer kopen, klik of plak?

Voor je een PVC-vloer koopt, kan je kiezen tussen twee soorten PVC-vloeren: klik-PVC en plak-PVC. Plak-PVC wordt ook wel een verlijmde PVC-vloer genoemd. Hieronder bespreken we de voor- en nadelen van zowel klik-PVC als plak-PVC, zodat je de beste keuze kunt maken die past bij jouw situatie.

Click PVC-vloer

De naam zegt het eigenlijk al: een click PVC-vloer leg je door middel van het kliksysteem. Het kliksysteem is zo ontworpen dat je de PVC-vloer zonder enige ervaring kunt plaatsen. Handig als je een budget hebt en graag wil besparen op een legservice. Bij elke click PVC-vloer vind je instructies op de pakken. Ook kun je een instructievideo bekijken over het leggen van een click vloer. Hulp nodig? We kunnen je begeleiden bij het leggen van je click PVC-vloer, of schakel onze gediplomeerde vakmensen in.

Klik PVC-vloer kopen

Klik-PVC heeft als groot voordeel dat je deze vloer eventueel zelf kunt leggen. Het leggen van klik-PVC is vrijwel hetzelfde als het leggen van een laminaatvloer. Dankzij het eenvoudige kliksysteem schuif je de planken PVC eenvoudig en snel in elkaar. Zodra je een klik hoort, dan zitten de vloerdelen stevig aan elkaar vast.

PVC-kliksysteem

Bijkomend voordeel van het PVC-kliksysteem is dat er geen naadvorming ontstaat. Dat betekent dat de PVC-vloer zo stevig in elkaar zit dat deze niet kan bewegen. PVC-vloeren met een kliksysteem worden gelegd op een harde en egale ondergrond met een geschikte ondervloer. Omdat klik-PVC zwevend wordt gelegd, kan je de vloer meenemen met een eventuele verhuizing.

Klik-vloeren PVC

Klik-vloeren van PVC zijn al vele jaren een populaire keuze. Dit komt niet alleen door het eenvoudige legsysteem, maar ook door de vele andere voordelen die klik-PVC heeft. Een PVC-vloer met kliksysteem is bijvoorbeeld heel eenvoudig te reinigen, waterbestendig, slijtvast, duurzaam en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Er zit altijd een mooie PVC-vloer tussen die perfect bij je wensen past. Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.

Plak-PVC of verlijmbare PVC-vloeren

Plak-PVC of ook wel verlijmbare PVC-vloeren worden geplaatst op een egale, harde ondergrond. Vaak is dit beton. Er hoeft geen ondervloer te worden geplaatst, omdat de stroken PVC direct op de ondergrond worden verlijmd. Het voordeel van deze legwijze is dat vloerverwarming veel sneller geleidt. Plak-PVC is dunner dan PVC met een kliksysteem en zal dus sneller warmte doorlaten. Een nadeel is dat je plak-PVC niet mee kunt nemen bij een verhuizing. Het leggen van een verlijmde PVC-vloer dient door een professional te worden gedaan. Het egaliseren van de ondergrond is hierbij heel belangrijk.

PVC-vloer of laminaatvloer?

We horen vaak dat mensen twijfelen tussen een PVC-vloer of een laminaatvloer. Beide vloeren zijn gemaakt van kunststof, al is een PVC-vloer volledig van kunststof en een laminaatvloer slechts gedeeltelijk. De PVC-vloer is hierdoor beter bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vuil. Daarnaast ontstaan er minder snel beschadigingen aan de PVC-vloer.

De bovenzijde van een laminaatvloer is van kunststof en de onderzijde is van HDF. Dat betekent dat vocht in de onderste laag kan trekken. De HDF-laag kan hierdoor uitzetten. De laminaatvloer zal dan niet mooi blijven. Wil je meer informatie over PVC-vloeren met een kliksysteem of verlijmbare PVC-vloeren? Bekijk ons gehele aanbod, neem contact met ons op of kom eens langs in de showroom. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Plak of klik PVC-vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!