Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Praxis laminaat

Wat betekend het woordje PRAXIS eigenlijk? Het woordje PRAXIS is afgeleid van het woord praktijk. Dingen in de praktijk brengen en daar helpt de Praxis winkel zeker bij. Dit is een van de grootste en bekendste Doe Het Zelf ketens in Nederland die inspeelt op de wensen van zowel de ervaren doe-het-zelver als op de beginnende doe-het-zelver. En met een aanbod van plus mines zestigduizend artikelen doen ze dat heel goed. Een klein deel van hun aanbod bestaat uit Praxis laminaat.

Laminaat bij Praxis

Laminaat bij Praxis uit zoeken is heel verleidelijk. Er is de keus, wat betreft kleur, decor en maatvoering, uit bijna honderd verschillende laminaat vloeren. Dit lijkt heel veel maar of het verstandig is meteen hier een beslissing te nemen is natuurlijk de vraag. Even zoeken op internet naar fabrieksverkoop laminaat kan een groot verschil maken. U komt dan terecht bij het bedrijf BeBo Parket. Een bedrijf met meer dan tweeduizend vijfhonderd soorten online, dit maakt BeBo laminaat onbetwist de grootste laminaat specialist van Nederland.

Goedkoop laminaat

Van origine is BeBo een groothandel, maar sinds enkele jaren kunnen ook particulieren profiteren van de voordelen die BeBo laminaat heeft te bieden. Daar waar, in geval van Praxis, laminaat bestaat uit nul komma zeventien procent van het hele assortiment, is dat bij BeBo totaal anders. Hier gaat alle aandacht alleen maar uit naar vloeren en de bijbehorende producten. In deze zaak weten ze tot in detail alles over laminaat vloeren en hebben ze voor elk soort ruimte, de keus uit verschillende geschikte laminaat soorten. Omdat de lijn van de consument naar de producent hier heel kort is kunnen laminaat vloeren van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs aangeboden worden. Dit prijsvoordeel compenseert ruimschoots de eventuele extra reiskosten die gemaakt moeten worden.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!