Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

QST016, lamellen esdoorn

Klasse 31, afmeting: 1200 x 190 x 7 mm, garantie 20 jaar. Quick•Step® Classic is niet zomaar een laminaatvloer. In dit assortiment vind je de combinatie van grote afwisseling in kleur en stijl met een natuurlijke uitstraling Quick Step Classic laminaat ,is een klassieke laminaatvloer die een natuurlijke en exclusiefe sfeer uitstraalt. Er zijn diverse kleuren en stijlen beschikbaar. De kwaliteit van de Quick Step Classic laminaat vloer is zoals verwacht top en vormen de basis voor een bewust en eigentijds duurzaam interieur. Gegarandeerde kwaliteit, voor een gunstige prijs. Quick Step Classic is een duurzame en exclusiefe breedstrook laminaat en vormt de basis voor een bewust en eigentijds duurzaam interieur. Quick Step laminaat  700 Classic.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!