Mooi laminaat Drachten

een kennis uit Drachten raadde Bebo Parket aan, daardoor bij jullie gaan kijken en meteen een mooie laminaat vloer uitgekozen
vriendelijke medewerkers, namen de tijd voor informatie en uitleg. Ik mocht op de foto en kreeg daarvoor een doosje met een fles jenever er in, dat was een leuke actie.

Bruin laminaat

Ik heb bij Bebo Parket een bruine laminaat vloer gekocht. Ik heb er voor gekozen om het door jullie te laten leggen. Alles ging volgens afspraak en de legger was snel klaar met mooi resultaat. Een aantal weken later bleek dat er in het midden van de vloer, bij de overgang van de keuken naar de huiskamer, toch een verzakking kwam. Dit werd keurig afgehandeld en de legger kwam opnieuw om het te maken, goede service!

Prijsvergelijking laminaat

Ik heb veel voorbeeld planken meegenomen bij praxis / gamma uit Drachten daar zat toch steeds nét niet de goede vloer tussen. Toen ik deze vloer bij jullie zag liggen was ik meteen verkocht. Daarnaast vond ik het prettig hoe ik geholpen werd van begin tot eind.

En weer een tevreden klant

Ik was er overdag vanuit Drachten heengereden en het was er niet super druk gelukkig. Al snel had ik laminaat gevonden voor mijn nieuwe appartement van 85 m2. Ik ben geholpen door een medewerker die snel de goedkoopste prijs had berekend. Bebo parket heeft snel en goed geleverd en ik heb het laminaat zelf gelegd. Ik heb nu – bijna een jaar later- nog steeds erg blij en tevreden met het laminaat. We hadden eerst nog gekeken bij Formido, praxis, karwei, kwantum en leen bakker. Ik heb gekozen voor Bebo omdat zij de beste prijs konden bieden.

 

Marmer Laminaat leggen

Als gast ontvangen , niet opdringerig, goede informatie , sympathieke verkopers

Marmer laminaat eerste zending prima op tijd en binnen gezet laten leggen dor jullie door een goede vakman en keurig in de omgang heeft ook een foto gemaakt toen hij klaar was omdat het resultaat prachtig was vond hij ook en iedere bezoeker hier even eens, dus pas geleden voor een prachtige serre 6 bij 9 weer hetzelfde besteld  en zelf opgehaald doch door jullie medewerker in mijn auto gelegd super. Plinten en prachtig afgewerkt.

 

Prijsvergelijking laminaat

Bij een aantal stoffeerzaken in Drachten hebben we ook gekeken maar waren erg opdringerig en hadden geen goedkoop laminaat, dus gauw de winkel uit. Nogmaals ik beveel jullie bij iedereen aan omdat jullie een Klant als gast beschouwen en zeer duidelijk informatie geeft en je daarna de tijd geeft om er over na te denken en te besluiten Ook hulde aan de snelle adequate financiële afhandeling werkelijk een unieke topzaak is Bebo Parket