Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Samengestelde vloeren

Opbouw

Het systeem van samengestelde vloeren is een soort parket. Een samengevoegd vloerdeel bestaat uit twee gelijke delen massief hout. Ze zijn met een zwaluwstraatverbinding en lijm aan elkaar verbonden. Het oppervlak kan afgewerkt zijn, maar het hoeft niet. Het kan ook onbehandeld worden geleverd.

Het hout is 12 á 22 mm dik. Er zijn veel houtsoorten geschikt voor samengestelde  vloeren, bijvoorbeeld: beuken, eiken, essen en merbau.

Eigenschappen samengestelde vloeren

Een belangrijk voordeel van samengestelde samengestelde vloeren is dat er weinig werking van het hout is. Twee delen van elk 7 cm werken minder dan één deel van 14 cm. Dit heeft te maken met de lengte en breedte van de vloeren. Door de geringe werking hoef je deze vloer niet te vernagelen. De vloersoort heeft een lange levensduur. Dat komt doordat het gedeelte boven het mes vrij breed is. Een vloer van samengestelde  delen kan ook met clips gelegd worden. Dan is deze vloer extra snel te leggen.

Omdat het een massieve vloer is, is hij nogal zwaar. Bovendien is het een dure vloersoort.

Uitvoeringen samengestelde vloeren

Er zijn geen verschillende uitvoeringen, de enige variatie is dat je het zowel recht als diagonaal kunt leggen (dit geldt overigens ook voor laminaat en lamelparket).

Vragen over samengestelde vloeren

Vraag 1
Waarom is de vloersoort samengestelde  delen een dure vloersoort?

Vraag 2
Waarom is er bij samengestelde  vloeren weinig werking van het hout?

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!