Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Tegels over tegels: tijd voor een nieuwe look voor je vloer (of wand)

Het vernieuwen van je tegelvloer of wand, dit klinkt als een groot karwei en veel werk. Dit zorgt ervoor dat er bij veel mensen de twijfel toeslaat en hierdoor wordt het renoveren van bijvoorbeeld de tegelvloer in de keuken uitgesteld. Bij BeBo Parket snappen we dat het vernieuwen van je vloer een grote stap is. Wij denken juist graag met je mee! “Tegels over tegels” is een efficiënte en stijlvolle oplossing die we graag aanbieden. Deze methode bespaart tijd en moeite, en met ons uitgebreide assortiment vind je gegarandeerd de perfecte match voor jouw interieur. Ontdek de mogelijkheden tijdens onze fabrieksleegverkoop en laat je inspireren.

ACTIE!
Donkere vloertegels
Online prijs € 39,98
Actieprijs vanaf
€ 6,98
pm2

€ 8,45 incl. btw.

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
ACTIE!
9.-Hoogglans-wandtegel
Online prijs € 29,98
Actieprijs vanaf
€ 7,98
pm2

€ 9,66 incl. btw.

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
ACTIE!
Online prijs € 39,98
Actieprijs vanaf
€ 8,98
pm2

€ 10,87 incl. btw.

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
ACTIE!
3. Keramisch parket
Online prijs € 49,98
Actieprijs vanaf
€ 9,98
pm2

€ 12,08 incl. btw.

Kom naar de fabriek
Prijs is geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
ACTIE!
Online prijs € 49,98
Actieprijs vanaf
€ 9,98
pm2

€ 12,08 incl. btw.

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
ACTIE!
Online prijs € 49,98
Actieprijs vanaf
€ 9,98
pm2

€ 12,08 incl. btw.

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag

Legwerk: tegels over tegels

Bij BeBo Parket staat kwaliteit voorop, ook als het gaat om het leggen van tegels. Nu hebben we het over het leggen van tegels over tegels, hier komt iets meer bij kijken dan het standaard legproces van tegels. Doordat we tegels over tegels kunnen plaatsen, scheelt dit een hoop sloop- en breekwerk! Dat is natuurlijk een groot voordeel. Dit proces vereist precisie en aandacht voor detail, zodat je nieuwe vloer niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Je bent van harte welkom in onze showroom om de verschillende technieken en resultaten te bekijken.

Stappenplan voor het leggen van je tegels

Bij BeBo Parket willen we dat jouw ervaring met het plaatsen van “tegels over tegels” niet alleen bevredigend, maar ook eenvoudig is. Daarom bieden we een helder stappenplan voor het leggen van je tegels.

Voordat we kunnen beginnen, is het belangrijk dat je huidige tegelvloer nog stevig vast zit op de betonnen ondergrond. Als dit het geval is, kan er worden geëgaliseerd.

Stap 1: Over een tegelvloer moet geëgaliseerd worden, om zo de voegen en oneffenheden van de ‘oude’ tegelvloer weg te werken. Ook zorgen we er zo voor dat de basisvloer glad en egaal is.

Stap 2: Bepaal het middelpunt van elke muur en trek lijnen op de vloer om het centrum van de ruimte te vinden. Pas de lijnen aan zodat ze loodrecht op elkaar staan, waardoor je een uitgangspunt hebt voor het leggen van de tegels.

Stap 3: Gebruik een gekartelde lijmkam om de tegellijm gelijkmatig over de vloer te verspreiden. Doe dit over een klein oppervlak, zodat de lijm niet uitdroogt voordat de tegel is geplaatst. De dikte van de lijm en het type lijmkam zijn afhankelijk van de grootte van de tegel. Onze verkoopspecialisten kunnen je hierover adviseren.

Stap 4: Plaats de eerste tegel voorzichtig op de lijm bij het kruispunt van je lijnen en druk deze stevig aan. Zorg ervoor dat het volledig vlak ligt. Gebruik tegelkruisjes om gelijke voegen tussen de tegels te garanderen. Ga verder met het plaatsen van de tegels, werk in secties en controleer regelmatig of de tegels vlak en op lijn liggen met behulp van een waterpas of een lange rechte lat.

Stap 5: Als alle tegels geplaatst zijn en de lijm is uitgehard, kunnen de tegelkruisjes verwijderd worden. Er kan nu worden gevoegd! Verspreid de voegmortel met een voegspaan en zorg ervoor dat alle voegen volledig gevuld zijn. Verwijder overtollige voegmortel met een vochtige spons en maak de tegels schoon.

Stap 6: Laat de voegmortel drogen volgens de instructies van de fabrikant. Vermijd loopverkeer op de vloer tijdens dit proces. Na het drogen kun je de tegels schoonmaken en is de vloer klaar voor gebruik!

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, creëer je een prachtige en duurzame tegelvloer. Voor specifieke product aanbevelingen, zoals de keuze van lijm of voegmortel, helpen onze verkoopmedewerkers je graag!

tegels-over-tegels-1
tegels-over-tegels-2

Tegels zelf plaatsen

Voor de doe-het-zelver biedt BeBo Parket alle benodigde materialen en gereedschappen om zelf aan de slag te gaan met je nieuwe tegels. Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar om je te adviseren voor een vlekkeloze installatie van je nieuwe tegelvloer. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Showroom

Bij BeBo Parket is jouw vloer, onze passie. Of je nu kiest voor het zelf plaatsen van tegels of het inschakelen van onze professionals, wij garanderen de hoogste kwaliteit en service. Mis onze fabrieksleegverkoop niet en ontdek het uitgebreide assortiment tegen de laagste prijzen. Kom naar BeBo Parket en vind de perfecte vloer die bij jou past!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!