Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Acclimatiseren van laminaat

Het acclimatiseren van laminaat is een zeer eenvoudige klus waar veel mensen soms nog een aantal vragen over hebben. Acclimatiseren is een kleine moeite en kan voor een groot verschil zorgen. Waarom het noodzakelijk is en hoe het acclimatiseren werkt, kunt u lezen in deze tekst. Als u deze tips aanhoud bent u gegarandeerd van een prachtige laminaatvloer waar u jarenlang van kan genieten.

Waarom moet laminaat acclimatiseren?

Ondanks een laminaatvloer niet volledig uit echt hout bestaat, zet laminaat uit en krimpt het ook. Dit komt door temperatuur verschillen. Wanneer u een laminaatvloer heeft aangeschaft, is het belangrijk dat laminaat kan wennen aan de kamertemperatuur in de desbetreffende ruimte. Als dit niet gebeurd, kan het laminaat beschadigen of kan u op den duur problemen krijgen met uw vloer.

Acclimatiseren laminaatvloer Bebo Parket

Hoe werkt acclimatiseren?

Laminaat acclimatiseren kost niet veel moeite. Het vraagt alleen wat van uw tijd. Het is daarom belangrijk dat u het acclimatiseren altijd meeneemt in uw planning. Het is een heel eenvoudige klus en het kan heel wat ellende voorkomen als u hier rekening mee houd. Afhankelijk van de temperatuur krimpt of zet het laminaat uit nadat je het in de desbetreffende ruimte hebt geplaatst. Het laminaat hoeft niet perse uit de verpakking gehaald te worden. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is wachten tot het lang genoeg heeft kunnen acclimatiseren.

Hoe lang moet laminaat acclimatiseren?

Een laminaatvloer moet minstens 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar de vloer komt te liggen. Dit is de tijd die laminaat nodig heeft om zich aan te passen aan de temperatuur en de luchtvochtigheid van de omgeving. De tijd die je ‘verliest’ aan het acclimatiseren, haal je al snel weer in dankzij de eenvoudige installatie van laminaat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!