Op zoek naar het beste laminaat?

Ben je op zoek naar een mooie laminaatvloer? Welk laminaat is het beste? Tegenwoordig is er een groot assortiment, wat betreft decor, kleur en uitstraling. Laminaat is nog altijd de meest verkochte vloerbedekking. Vooral omdat de vloer prijs- en onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is laminaat snel en eenvoudig te leggen. Koop je de juiste klasse laminaat met een geschikte ondervloer dan kun je er jarenlang plezier van hebben.
Het beste en goedkoopste laminaat vind je bij Bebo Parket. In deze blog ga ik hier dieper op in.

Laminaat uitkiezen Bebo Parket

Wat is goed laminaat?

Goed, beter, best! Natuurlijk wil je een goed laminaat. Maar welk laminaat is de juiste keuze? En wat is de beste ondervloer voor laminaat? Het beste merk laminaat wil nog niet zeggen dat de kwaliteit ook de beste is. Kies altijd laminaat van de juiste klasse. Zo stem je de vloer af op het gebruik. Natuurlijk is de uitstraling van het laminaat de doorslaggevende factor. De combinatie van het mooiste laminaat met de juiste klasse maak de beste koop van laminaat.

Laminaat in combinatie met de beste ondervloer

Natuurlijk ben je naast het laminaat ook een ondervloer nodig. De juiste ondervloer is afhankelijk van de woonsituatie. Koop je de meest geschikte ondervloer, dan is het leggen een fluitje van een cent. Bij Bebo Parket wordt laminaat met gratis ondervloer en plint aangeboden voor  €4,98m2. Dit laminaat is geschikt voor de hele woning.

Daarnaast vind je er scherpe aanbiedingen van laminaat in combinatie met een ondervloer voor de laagste prijsgarantie. Dit laminaat heeft een v-groef en is geschikt voor intensief gebruik. Voor nog geen €8,00m2 heb je zo het beste merk laminaat met de beste ondervloer voor laminaat.

Het leggen en afwerken van laminaat

Nadat je eerst de beste laminaat ondervloer plaatst, kan het leggen van de laminaatvloer beginnen. Je legt de vloer altijd vrij van de muur en andere obstakels zoals verwarmingsbuizen en deurposten.
Daarna werk je de vloer netjes af met laminaat plinten. Dit kunnen plakplinten laminaat zijn of staande laminaat plinten. Nadat de laminaat plinten mooi bevestigd zijn, kan het inrichten weer beginnen.

Het beste laminaat tegen de laagste prijs bij Bebo Parket.

Bebo Parket verkoopt laminaat onder de naam Twenterand collectie. Deze collectie bestaat uit laminaat met mooi houtdecors, veelal met voelbare structuur en v-groef. Samen met de beste ondervloer ben je altijd goedkoop uit. Dit heet Bebo laagste prijsgarantie.
Verder heeft Bebo Parket de speciale leegverkoop aanbiedingen alleen in de fabriekshal. Laminaat met gratis ondervloer en plint. Combinatie aanbiedingen en all-in aanbiedingen.

Wat is het beste laminaat merk? Naast de Twenterand collectie vind je er ook laminaat van de beste merken. Hiervan worden dan mega partijen ingekocht, zodat ook hier weer de laagste prijsgarantie geldt.

De legservice van Bebo Parket.

Natuurlijk kun je laminaat zelf leggen, maar je kunt ook gebruik maken van de legservice van Bebo Parket. Zij leggen laminaat er op een vakkundige manier in en werken alles netjes af. De legservice werkt door heel Nederland. Ook kun je er voor kiezen om het laminaat te laten bezorgen en te laten leggen. Ook hiervan vind je speciale aanbiedingen in de verkoophal.

De beste laminaat vloeren vind je dus bij Bebo Parket. Kies de juiste kwaliteit tegen de laagste prijsgarantie van Bebo Parket. Deze week is er weer een fabrieksleegverkoop, kom dus langs en maak kennis met het ruimste assortiment laminaat en houten vloeren.

Voor informatie kijk je op onze laminaat overzichtspagina, bel je met 0546-750238 of mail je naar info@beboparket.nl

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket