Op zoek naar het beste laminaat?

Welk laminaat is het beste laminaat, als je op zoek bent naar een mooie nieuwe laminaatvloer? Tegenwoordig is er een groot assortiment, wat betreft decor, kleur en uitstraling. Laminaat is nog altijd de meest verkochte vloerbedekking. Vooral omdat de vloer prijs- en onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is laminaat snel en eenvoudig te leggen. Koop je de juiste klasse laminaat met een geschikte ondervloer dan kun je er jarenlang plezier van hebben. Het beste en goedkoopste laminaat vind je bij Bebo Parket. In deze blog gaan we hier dieper op in.

Laminaat uitkiezen Bebo Parket

Wat is goed laminaat?

Goed, beter, best! Natuurlijk wil je een goed laminaat. Maar welk laminaat is de juiste keuze? En wat is de beste ondervloer voor laminaat? Het beste merk laminaat wil nog niet zeggen dat de kwaliteit ook de beste is. Goed laminaat is slijtvast, kleurecht, en min of meer waterdicht. De slijtvastheid van het laminaat, of anders gezegd, de hardheid van de toplaag, wordt aangegeven met een gebruikersklasse nummer. Kies altijd laminaat van de juiste klasse. Zo stem je de vloer af op het gebruik. Natuurlijk is de uitstraling van het laminaat de doorslaggevende factor. De combinatie van het mooiste laminaat met de juiste klasse maakt de beste koop van laminaat.

Zoek je een laminaat voor de bovenverdieping met slaapkamers, dan kun je kiezen voor een lichtere gebruikersklasse, zoals klasse 31. Voor de overige leefruimtes volstaat klasse 32. Voor ruimtes met intensief gebruik, zoals een keuken, hal of berging e.d. is er klasse 32 of 33. Denk hier ook eens aan waterbestendig laminaat. Een laminaat dat bestand is tegen vocht.                                               

Voor commercieel gebruik, zoals kantoren en winkels kun je ook het beste klasse 33 kiezen. 

TIP: laminaat van een hogere klasse is uiteraard beter bestand tegen vocht. Een plas water zal dan geen schade aanrichten als je het maar direct opdweilt.

 

Laminaat in combinatie met de beste ondervloer

Naast het laminaat heb je ook een ondervloer nodig. De juiste ondervloer is afhankelijk van de woonsituatie. Koop je de meest geschikte ondervloer, dan is het leggen van het laminaat een fluitje van een cent. Onze verkoper vragen dan ook altijd, hoe de leef- en woonsituatie is in de woning. Bij Bebo Parket wordt laminaat met gratis ondervloer en plint aangeboden voor  €4,98m2. Dit laminaat is geschikt voor de hele woning.

Daarnaast vind je er scherpe aanbiedingen van laminaat in combinatie met een ondervloer voor de laagste prijsgarantie. Dit laminaat heeft een v-groef en is geschikt voor intensief gebruik. Voor nog geen €8,00m2 heb je zo het beste merk laminaat met de beste ondervloer voor laminaat.

 

Het beste laminaat tegen de laagste prijs bij Bebo Parket.

Bebo Parket verkoopt laminaat onder de naam Twenterand collectie. Deze collectie bestaat uit laminaat met mooi houtdecors, veelal met voelbare structuur en v-groef. Samen met een goede ondervloer ben je altijd goedkoop uit. Dit heet Bebo laagste prijsgarantie.
Verder heeft Bebo Parket de speciale leegverkoop aanbiedingen alleen in de fabriekshal. Laminaat met gratis ondervloer en plint. Combinatie aanbiedingen en all-in aanbiedingen.

Wat is het beste laminaat merk? Naast de Twenterand collectie vind je er ook laminaat van de beste merken. Hiervan worden dan mega partijen ingekocht, zodat ook hier weer de laagste prijsgarantie geldt.

De beste laminaat vloeren vind je dus bij Bebo Parket. Kies de juiste kwaliteit tegen de laagste prijsgarantie van Bebo Parket. Deze week is er weer een fabrieksleegverkoop, kom dus langs en maak kennis met het ruimste assortiment laminaat en houten vloeren. 

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket