Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Dromen van een fijn warm huis

Al een paar jaar droomden we van een fijn warm huis voor ons samen. Ingericht met frisse, en toch warme kleuren. De vloer is de basis van de inrichting. Voor ons moest dat een parketvloer worden. We hadden al her en der om ons heen gekeken en gevraagd wat verstandig zou zijn. In ons beide kennissenkring kwamen we steeds de naam BEBO Parket tegen. Niet alleen in het Oosten van ons land, maar ook in het Westen, en zelfs in uit Zeeland hoorden we: “Denk eens aan BEBO Parket” en “Wil je iets goeds voor weinig geld moet je naar Vriezenveen”.

De eerste aankoop voor ons droomhuis

Voor het tekenen van de koopakte hadden we een vrije dag genomen, en we hebben deze meteen benut door naar BEBO Parket te rijden. Inderdaad een drukbezochte zaak, maar gelukkig ruimvoldoende parkeergelegenheid. Een zaak ook met bijzonder vriendelijk personeel dat niet alleen direct aanbiedt om te helpen maar ook eerst iets te drinken met een broodje aanbied. We hebben ervoor gekozen om eerst een poosje rond te kijken om ons te oriënteren, waarna we vlot geholpen werden door een jonge dame. Door doelgerichte vragen te stellen over onze wensen wat betreft de vloer, kon ze voor ons uit de enorme hoeveelheid laminaat vloeren en parketvloeren een aantal vloeren aanwijzen die perfect bij onze wensen pasten. Voor de kamer/keuken en de hal hebben we een prachtige houten vloer uitgezocht, voor de beide boven verdiepingen is de keus op een bijpassende laminaat vloer gevallen. Duidelijk is ons wel geworden, BEBO Parket werkt efficiënt, alles is snel, duidelijk en correct. De benodigde aantal meters vloerplanken werd uitgerekend, alle ondersteunende materialen die nodig waren uitgezocht en bij de bestelling genoteerd, ook aan goede reiniging en onderhoud voor later werd gedacht, en tot slot de rekening opgemaakt. Meteen werd er een afspraak gemaakt wanneer de vloer geleverd zou worden en wanneer het leggen van de vloer ingepland kon worden.

Vloeren leggen

Precies volgens de afspraak zijn de pallets met parket en laminaat en ondersteunende materialen geleverd, en netjes voor ons in de garage gezet. Een dag voor de afgesproken dag dat de leggers zouden komen, zijn we door hen gebeld met de vraag of alles naar wens was geleverd, en hoe laat we hen konden verwachten. Het leggen van de vloeren ging heel vlot. Onze complimenten voor deze heren over de nette, rustige, en schone manier van werken.

Een droom is werkelijkheid geworden

Nu we de parketvloer en de laminaat vloer alweer een tijdje in gebruik hebben kunnen we tevreden zeggen dat we, na een goed advies van BEBO Parket, tot de juiste keus zijn gekomen. Heel fijn is dat de vloeren, ook de houten vloer tot nog toe, praktisch geen onderhoud nodig hebben. Om de dag vegen en af en toe met een vochtige doek een vlek weg wrijven is voldoende. Beide vloeren, zowel de houten vloer beneden, als de laminaat vloeren boven staan prachtig, we krijgen veel complimenten daar over. Kortom BEBO Parket maakt dromen waar.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!