Een proefplankje of proefmonster of laminaat staaltje

 

In onze fabriek kunnen onze verkopers en adviseurs  u voorzien van een proefstukje, zover dit mogelijk is. In onze fabriekshal  kunt u al onze vloeren bezichtigen.  Onze adviseurs en verkopers kunnen u helpen  met de keuze van de vloer. Naar  aanleiding hiervan kunt u eventueel een proefstukje mee nemen  van de vloer die u op zicht hebt.

Laminaat past bij uw interieur

Om een beter beeld te krijgen of een bepaalde kleur vloer bij u interieur past adviseren wij om  een lade uit een kast of iets dergelijks mee te nemen, zodat u hier al kunt zien of de kleuren en uitstralingen bij elkaar passen.

Als u een laminaat vloer uitzoekt

kunt u een proefstukje  van dit laminaat meenemen. Bij twijfel eventueel enkele verschillende soorten. Let wel even op dat er in de fabriek op de achterkant van de proefplankje of proefmonster of laminaatstaaltje onze code duidelijk wordt vermeld. Dit naar aanleiding van de bestelling die u wilt plaatsen. U kunt uw bestelling dan naderhand via de telefoon of via de mail aan ons doorgeven. Ons assortiment is zo groot dat de vloeren een speciale code hebben, zodat we weten om welke vloer het gaat.

Gaat uw belangstelling uit naar een laminaat of houten vloer,

dan kunnen we u altijd een proefstukje van de vloer meegeven. Gaat  het hierbij om een onbehandelde vloer, en u wilt deze door ons laten behandelen in de fabriek, dan geven we u toch het liefst een onbehandelde versie mee. Wij kunnen het proefstukje niet terplekke voor u verouderen, borstelen of roken. Wij kunnen er wel een kleurolie handmatig op aan brengen.  Deze kleur  wijkt wel af van de kleur die er in de fabriek  op aan wordt gebracht. Het staat u vrij om foto’s van de vloer te maken en van de showborden waarop u de afgewerkte laminaatvloeren kunt zien.

Dus als u bij ons in de fabriekshal bent kunt u proefstukje van de vloer  opvragen en zijn we u dan graag tot dienst.