Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Is beboparket elke dag open

Onze openingstijden worden wekelijks bijgehouden op onze site www.beboparket.nl. Verder staan de  openingstijden ook op de sites van Bebotegels en Bebovloerbedekking.

Ook komt u de openingstijden tegen in onze advertenties in dagblad Tubantia en De Telegraaf.

In de huis aan huis bladen die wekelijks worden bezorgd kunt u  ook de actuele openingstijden vinden.

Bij twijfel hierover kunt u ons ook bellen of mailen.

Wij zijn van maandag tot vrijdag van 9.00uur tot 16.00uur geopend. De woensdag zijn we doorlopend van 9.00uur tot 21.00uur geopend. Op zaterdag kunt u van 7.30uur tot 12.30uur bij ons terecht.

Tijdens deze openeningstijden kunt u onze in fabriekshal een vloer kopen tegen de scherpste prijs van heel Nederland. In onze verkoophal vindt u alle laminaatvloeren en houten vloeren die op voorraad zijn. Dagelijks , voor de openingstijden, wordt onze verkoophal weer bevoorraad met de nieuwste partijen, die we ver onder de winkelwaarde verkopen. Dit voordeel kunnen wij u alleen bieden. Omdat wij de vloeren zelf rechtstreeks inkopen, in binnen en buitenland,  kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

Voor het afhalen van een vloer of randartikelen kunt u ook tijdens de openingstijden bij ons terecht.

Hebt u verdere vragen en/of bestellingen

dan kunt u tijdens de openingstijden naar een van onze vestigingen bellen. Onze telefoniste(n)s kunnen u helpen bij uw vragen en opmerkingen. Verder kunt u via de telefoon bestellingen bij ons plaatsen en offertes bevestigen. Onze telefoniste(n)s helpen u tijden de openingstijden graag verder met het afhandelen vragen over de vloer, die u besteld hebt of die u wilt bestellen. Ook  bij vragen omtrent het leggen en afwerken van de vloer kunnen zij u verder helpen. Wilt u informatie over de bezorgdag of de legdag van de vloer of hebt u vragen omtrent de financieele afhandeling dan kunt u onze administratie tijdens de openingstijden bellen. Als u dan uw factuurnummer bij de hand hebt dan kunnen ze u verder helpen met al uw vragen.

Tijdens de openingstijden in de verkoophal hebben wij de koffie of thee en de cake altijd voor u klaar staan. ’s Zaterdags bieden we u een ontbijt of een vroege lunch aan. Uw kinderen kunnen zich, tijdens uw bezoek aan onze verkoophal, vermaken aan de grote tafel, onder het genot van frisdrank en snoep.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!