Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Is beboparket elke dag open

Onze openingstijden worden wekelijks bijgewerkt op onze website www.beboparket.nl. Daarnaast zijn de openingstijden te vinden op de websites van BeBotegels en Goedkope Vloerbedekking.

Ook kun je onze openingstijden vinden in onze advertenties in dagblad Tubantia en De Telegraaf.

In de huis-aan-huisbladen, die wekelijks worden bezorgd, kun je eveneens de actuele openingstijden terugvinden.

Bij twijfel hierover kun je ons ook bellen of mailen.

Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur. Op woensdag zijn we doorlopend geopend van 8.30 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag kun je bij ons terecht van 7.30 uur tot 16.00 uur.

Tijdens deze openingstijden kun je in onze fabriekshal een vloer kopen tegen de scherpste prijs van heel Nederland. In onze verkoophal vind je alle laminaatvloeren en houten vloeren die op voorraad zijn. Dagelijks, voor de openingstijden, wordt onze verkoophal weer bevoorraad met de nieuwste partijen, die we ver onder de winkelwaarde verkopen. Dit voordeel kunnen wij jou alleen bieden, omdat wij de vloeren zelf rechtstreeks inkopen, zowel in binnen- als buitenland. Zo kunnen wij jou een scherpe prijs garanderen.

Voor het afhalen van een vloer of randartikelen kun je ook tijdens de openingstijden bij ons terecht.

Heb je verdere vragen en/of bestellingen

Tijdens de openingstijden kun je naar een van onze vestigingen bellen. Onze telefonistes kunnen je helpen bij jouw vragen en opmerkingen. Verder kun je via de telefoon bestellingen plaatsen en offertes bevestigen. Onze telefonistes helpen je graag verder met het afhandelen van vragen over de vloer die je besteld hebt of wilt bestellen. Ook bij vragen over het leggen en afwerken van de vloer kunnen zij je verder helpen.

Voor informatie over de bezorgdag of de legdag van de vloer, of bij vragen over de financiële afhandeling, kun je tijdens de openingstijden contact opnemen met onze administratie. Als je je factuurnummer bij de hand hebt, kunnen ze je verder helpen met al jouw vragen.

Tijdens de openingstijden in de verkoophal hebben wij koffie, thee en cake altijd voor je klaarstaan. Op zaterdagen bieden we je een ontbijt of een vroege lunch aan. Jouw kinderen kunnen zich tijdens je bezoek aan onze verkoophal vermaken aan de grote tafel, onder het genot van frisdrank en snoep.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!