Is beboparket elke dag open

 

Onze openingstijden worden wekelijks bijgehouden op onze site www.beboparket.nl. Verder staan de  openingstijden ook op de sites van Bebotegels en Bebovloerbedekking.

Ook komt u de openingstijden tegen in onze advertenties in dagblad Tubantia en De Telegraaf.

In de huis aan huis bladen die wekelijks worden bezorgd kunt u  ook de actuele openingstijden vinden.

Bij twijfel hierover kunt u ons ook bellen of mailen.

 

Wij zijn van maandag tot vrijdag van 9.00uur tot 16.00uur geopend. De woensdag zijn we doorlopend van 9.00uur tot 21.00uur geopend. Op zaterdag kunt u van 7.30uur tot 12.30uur bij ons terecht.

Tijdens deze openeningstijden kunt u onze in fabriekshal een vloer kopen tegen de scherpste prijs van heel Nederland. In onze verkoophal vindt u alle laminaatvloeren en houten vloeren die op voorraad zijn. Dagelijks , voor de openingstijden, wordt onze verkoophal weer bevoorraad met de nieuwste partijen, die we ver onder de winkelwaarde verkopen. Dit voordeel kunnen wij u alleen bieden. Omdat wij de vloeren zelf rechtstreeks inkopen, in binnen en buitenland,  kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

Voor het afhalen van een vloer of randartikelen kunt u ook tijdens de openingstijden bij ons terecht.

Hebt u verdere vragen en/of bestellingen

dan kunt u tijdens de openingstijden naar een van onze vestigingen bellen. Onze telefoniste(n)s kunnen u helpen bij uw vragen en opmerkingen. Verder kunt u via de telefoon bestellingen bij ons plaatsen en offertes bevestigen. Onze telefoniste(n)s helpen u tijden de openingstijden graag verder met het afhandelen vragen over de vloer, die u besteld hebt of die u wilt bestellen. Ook  bij vragen omtrent het leggen en afwerken van de vloer kunnen zij u verder helpen. Wilt u informatie over de bezorgdag of de legdag van de vloer of hebt u vragen omtrent de financieele afhandeling dan kunt u onze administratie tijdens de openingstijden bellen. Als u dan uw factuurnummer bij de hand hebt dan kunnen ze u verder helpen met al uw vragen.

 

Tijdens de openingstijden in de verkoophal hebben wij de koffie of thee en de cake altijd voor u klaar staan. ’s Zaterdags bieden we u een ontbijt of een vroege lunch aan. Uw kinderen kunnen zich, tijdens uw bezoek aan onze verkoophal, vermaken aan de grote tafel, onder het genot van frisdrank en snoep.