Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat bijwerken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook bij laminaat gaat wel eens wat mis. Jammer natuurlijk, maar er is wat aan te doen. Gaat het om een klein krasje die een ander nauwelijks ziet maar die u stoort, eenvoudig opwrijven met wat olijfolie is vaak al voldoende. Als het om opvallende krassen gaat zijn er een laminaat stiften in verschillende kleuren, die eventueel onderling gemengd kunnen worden. De kras of beschadiging aan stippen met de juiste kleur laminaat stift is voldoende.  Bij deukjes is een laminaat vuller een betere oplossing. Dit product is ook in meerdere kleuren te verkrijgen en onderling te mengen. De plaats waar de vuller aangebracht moet worden moet goed schoon gemaakt en gedroogd zijn, bijvoorbeeld met alcohol. Nu mag de deuk in de laminaat vloer met behulp van een plastic spatel gevuld worden. Na twintig minuten kan van de vloer de overtollige laminaat vuller weg gepoetst en gladgewreven worden. Is er een stukje van de toplaag van het laminaat af gesprongen dan is het repareren met was, ook wel wax genoemd, misschien een betere oplossing. Met een scherp mesje wordt eerst de binnenkant van de beschadiging uit gekrabd en stofvrij gemaakt. Nu wordt de beschadiging opgevuld met verschillende lagen was. Door iets van de kleine staafjes was te smelten met een was brandertje [ dit is een soort soldeerboutje, die hier ook voor gebruikt kan worden ] en verschillende kleuren was te gebruiken kan de beschadiging vrijwel onzichtbaar weg gewerkt worden. Tot slot wordt de waslaag gladgeschuurd met fijn schuurpapier. Probeer te voorkomen dat het laminaat zelf geschuurd wordt want dat geeft doffe plekken.

Laminaat bij karwei

Op zoek naar laminaat zou u zomaar kunnen uitkomen bij de Karwij. Een bouwmarkt met honderd zes en dertig vestigingen in Nederland. Daarvan is er misschien wel een dicht bij u in de buurt. Omdat deze zaak wel zeven en tachtig verschillende soorten laminaat vloeren kan leveren, valt er beslist iets te kiezen. Het winkelpersoneel beantwoord met plezier al uw vragen. Waarom kan het dan slim zijn om toch verder te zoeken. De laminaat vloer is een van de basiselementen in huis. Het beïnvloedt het ruimtelijke gevoel in de kamer en ook de uitstraling van uw interieur wordt er mede door bepaald. Aangezien het leggen van de vloer de nodige inspanning kost, willen we ook lang van de laminaat vloer kunnen genieten. Bij de Karwij worden drieduizend acht honderd acht en vijftig verschillende producten aangeboden waarvan het personeel, stuk voor stuk, de nodige kennis moet hebben. Gaan we opzoek naar een bedrijf dat alleen maar vloeren verkoopt, of nog beter, ook zelf de vloeren, rechtsreeks van de fabriek inkoopt, dan treffen we personeel aan dat alleen kennis hoeft te hebben van hun grote passie, namelijk, vloeren. Hier vindt u dan ook een collectie laminaat vloeren die vele malen groter is dan die van een willekeurige bouwmarkt of woonwinkel. Al deze vloeren zijn uit voorraad leverbaar en steeds zijn de nieuwste trends op vloeren gebied ook aanwezig. Bijkomend voordeel is dat doordat inkoop en verkoop in eigen beheer zijn, de laminaat vloeren tegen hele gunstige prijzen aangeboden worden. Al is zo’n fabrieksverkoop, zoals het vaak wordt genoemd, niet dicht bij u in de buurt, de vele voordelen en het verschil in prijs maken dat de gemaakte afstand zich dubbel en dwars terugverdiend.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!