Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat met Portugees tegelmotief

Als het over laminaat vloeren gaat wordt nog steeds vaak aan een vloer met een hout look gedacht. Toch klopt dit beeld niet meer. Er is zoveel meer mogelijk. De kwaliteit van de foto prints die gebruikt worden, en de technieken bij het fabriceren van laminaat zijn dusdanig verbeterd, dat het mogelijk is laminaat met veel verschillend uiterlijk te maken. Bijvoorbeeld steen, marmer, beton, leer en ook tegels.

Wat is laminaat portugese tegels?

Het tegel laminaat is er tegenwoordig niet alleen in uni kleuren maar ook in de Portugese tegel motieven. De mogelijkheden hiermee lijken wel oneindig. Er zijn veelkleurige tegels voor een warme vrolijke mediterrane vloer. De vloer lijkt met tientallen vierkante tegeltjes belegt te zijn die ieder een verschillend motief hebben. Dezelfde vloer is er ook in een kleur van schillende nuances. Een heel andere uitstraling geeft de laminaat tegelvloer met een patroon dat zich telkens herhaald. Vaak uitgevoerd in een of in een heel beperkt aantal kleuren. Met een laminaat portugese tegels is het mogelijk de sfeer te creëren die de schitterende handgemaakte Portugese tegels verspreiden, en ondertussen te profiteren van de voordelen die een laminaatvloer biedt.

mediterrane sferen

BeBo Parket produceert niet alleen vloeren in haar eigen fabriek, maar wij importeren ook vloeren van bekende merken uit heel Europa. Dankzij onze relatie met toonaangevende laminaat fabrikanten kunnen wij u altijd exclusieve producten aanbieden. Een bijzonder aantrekkelijk tegellaminaat die momenteel erg gewaardeerd wordt heeft het decor van de patroontegel: de Portugese tegel, Marokkaanse tegel, Spaanse motief tegel of Castelo vloer en wandtegel. Al deze benamingen staan voor een cementtegel, waarop met behulp van marmer poeder prachtige geometrische vormen zijn aangebracht. Dit type luxueuze tegel is duur, kwetsbaar en lastig om te leggen. Bij Bebo Parket vindt u een geweldig alternatief voor deze klassieke tegel; Laminaat met Portugees tegelmotief. Dit laminaat is geïnspireerd op de handgemaakte en handbeschilderde tegel met geometrische patronen, die nauwelijks te onderscheiden is van de originele cementtegel. De mogelijkheden hiermee lijken wel oneindig. Er zijn veel kleurige tegels die ieder een verschillend motief hebben voor een warme, vrolijke en mediterrane vloer. Dezelfde vloer is er ook in één kleur in verschillende nuances. Een heel andere uitstraling geeft de laminaat tegelvloer met een patroon dat zich telkens herhaald. Vaak uitgevoerd in één of in een heel beperkt aantal kleuren. Met een laminaat tegelvloer is het mogelijk dezelfde oosterse sfeer te creëren die de schitterende handgemaakte Portugese tegels verspreiden en ondertussen te profiteren van de voordelen die een laminaatvloer biedt.

Voordelen van laminaat met Portugees tegelmotief

Vanuit onze fabriek bedienen wij als producent en groothandel niet alleen bedrijven, maar bieden wij ook de particuliere koper een kans om beneden de winkelprijs een hoogwaardige laminaat vloer uit te kiezen. Bij Bebo Parket profiteert u van alle voordelen van Portugees tegel laminaat. Allereerst het onderhoud gemak van laminaat met Portugees tegelmotief. Daarbij komt het gemak van het leggen van een laminaat tegelvloer. De handige klusser, die tijd en zin heeft, kan dit zelf doen. Ook het verwijderen van het laminaat met Portugees tegelmotief, als dat nodig is, gaat vrij eenvoudig. Het sjouwen met zware pakken tegels en zwaar leg en breekwerk is bij laminaat met Portugees tegelmotief overbodig omdat ze minder zwaar zijn en ze zijn minder dik. Al deze voordelen zorgen ervoor dat een nieuwe laminaatvloer met Portugees tegelmotief van Bebo Parket voor elke liefhebber een geweldige optie is.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!