Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat op afbetaling

Laminaat is de meest verkochte vloerbedekking. Er is enorm veel keuze, vooral laminaat met een houtdecor is helemaal een hype. Door de modernste technologie vind je nu vloeren die haast niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden zijn. Denk aan de realistische houtprint met daar bovenop een kunststoflaag met voelbare houtstructuur. Naast een houtdecor zie je ook natuursteen looks, zoals leisteen of marmer.

fabrieksverkoop laminaat vloeren deze week

Budget laminaat fabrieksleegverkoop op afbetaling

Deze week hebben wij een budget laminaat fabrieksleegverkoop. Veel soorten laminaat en restpartijen zijn tegen zeer lage prijzen te vinden. Restpartijen zijn direct mee te nemen. Wij hebben diverse soorten laminaat in de aanbieding. Je kan hierbij denken aan gewoon laminaat, kliklaminaat, pvc laminaat, tegellaminaat, v-groef laminaat, extra breed laminaat enzovoorts.

Waarom wordt laminaat zoveel verkocht?

Laminaat is een bijzonder onderhoudsvriendelijk. Je kunt de vloer eenvoudig zelf leggen. Laminaat kun je door de hele woning leggen. Laminaat is een zeer slijtvaste vloer. Ten opzichte van een echte houten vloer of tegelvloer is laminaat veel goedkoper in aanschaf. Zo is de aanschaf van een nieuwe vloer ook voor een laag budget mogelijk. Laminaat op afbetaling kopen is dus eigenlijk niet nodig.

Diverse aanbiedingen

Bruin PVC laminaat
Laminaat vloeren

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Vanaf
€ 0,98
pm2
Grijs bruin PVC laminaat
Klik laminaat

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Vanaf
€ 1,98
pm2
Bruin PVC laminaat
Overproductie laminaat

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Vanaf
€ 0,48
pm2

Laminaat op afbetaling kopen. Waarom doet Bebo Parket dat niet?

Onze passie is handel en vloeren. Ons streven is een product dat goed is voor de klant en voor onszelf. Door eigen inkoop van materialen, een eigen vloeren fabriek, eigen verkoophal voor bedrijven en particulieren, eigen bezorgservice én een eigen leg service kunnen wij onze klanten een laminaat vloer tegen de laagst mogelijke prijzen aanbieden. Wij kopen hiervoor enorm grote partijen in, waar kapitaal voor nodig is. Verkopen wij op afbetaling, dan is het kapitaal niet aanwezig en wordt de inkoopprijs veel hoger. Dit wordt doorberekend in de verkoopprijs, waar u als klant de dupe van wordt. Wij proberen dit te allen tijde te voorkomen.

Betalingsmogelijkheden bij Bebo Parket

Hebt u een mooie vloer bij ons uitgezocht en wilt u deze bestellen, meenemen of laten bezorgen? Dan kunt u op verschillende manieren betalen. In de showroom kunt u contant of per pin afrekenen. Wanneer u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen, dient u het bedrag drie dagen voor de levering over te maken op onze rekening. Op die manier weten wij zeker dat het gefactureerde bedrag binnen is, waarna wij uw vloer bij het opgegeven adres kunnen afleveren. Ook kunt u ervoor kiezen het bedrag contant te betalen aan de chauffeur, wanneer uw vloer wordt afgeleverd. Zodra de laminaat vloer is gelegd mag u gaan genieten van uw aankoop, zonder één seconde aan een afbetaling te hoeven denken. Goed voor u en goed voor ons.

Kom eens langs!

Door deze lage prijzen zie je, dat bij Bebo Parket, laminaat op afbetaling kopen helemaal niet nodig is. Naast de aanbiedingen op onze website, vind je in de fabriekshal ook veel merk vloeren tegen bodemprijzen. Zoek je topkwaliteit tegen een lage prijs, kies dan voor de Twenterand Collectie. Je merkt dat laminaat kopen op afbetaling hier niet nodig is. Naast de verkoop, wordt er door heel Nederland bezorgt en gelegd.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!