Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat voor kantoor

Een goed gekozen laminaat is een zeer geschikte vloerbedekking voor een kantoor. Goed gekozen omdat laminaat er is in verschillende gebruikers klassen. De zwaardere gebruikers klasse is geschikt voor intensief gebruik. Op een kantoor is het gebruik van de vloer plaatselijk heel intensief.  Een geschikte gebruikers klasse is 32/AC5, deze code staat altijd op de verpakking van laminaat vermeld. Een laminaat vloer is niet alleen slijt vast, maar ook onderhoud vriendelijk. Vegen of afnemen met een klam vochtige doek is voldoende om de vloer schoon en stofvrij te houden. Dit is niet alleen praktisch maar ook heel goed voor het binnen klimaat van het kantoor. Vooral mensen met een huisstofmijtallergie zullen dit opmerken. Omdat men op een kantoor de meeste tijd doorbrengt op dezelfde plaats, aan en rond het bureau, is de uitstraling van de omgeving hiervan heel belangrijk. De vloerbedekking speelt hier, vaak ongemerkt, een grote rol in. Tussen de vele laminaat vloeren, verkrijgbaar in talloze hout soorten of andere decors, is zeker een vloer die geschikt is voor uw kantoor.

Laminaat voor trappen

Laminaat is niet alleen een goede bekleding voor de vloer, ook voor trappen is het heel geschikt. Bekleed met laminaat is de trap weer als nieuw. Omdat er bij het traplopen altijd gebruik gemaakt wordt van het middelste gedeelte van de trap, en elke voetstap een soort stotende beweging maakt, wordt er erg veel van de kwaliteit van de bekleding gevraagd. Een laminaat soort uit de hoogste gebruikers klasse heeft dan ook een beduidend langere “als nieuw“ uitstraling. Op de verpakking van het laminaat staat deze klasse vermeld, bijvoorbeeld klasse 32/AC5. Omdat laminaat tegenwoordig in allerlei decors verkrijgbaar is, kunt u zelf uit kiezen welke trap u wenst. Aan laminaat met de illusie van een houten trap kunt u denken, maar ook aan bijvoorbeeld een betonnen trap of een marmeren trap. Het is allemaal mogelijk. De veiligheid voor alles, zeker op een trap. Daarom moet er aandacht zijn voor het gevaar van uitglijden. Er moeten niet alleen een anti- slip strip op of in het laminaat van elke traptrede aangebracht worden. Ook in de toplaag van het laminaat zelf moet anti- slip verwerkt zijn. Eventueel is het mogelijk achteraf een anti- slip laag aan te brengen over het laminaat. Niet alleen de slijtvastheid en de fraaie uitstraling van een met laminaat beklede trap is een voordeel, ook het feit dat er niet met een zware stofzuiger gevaarlijke toeren uitgehaald moeten worden om de trap schoon te houden is een plus punt.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!