Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat vs parket

Als we ergens een mooie houten vloer zien is het niet altijd direct duidelijk of het om een parketvloer of om een laminaat vloer gaat. Op afstand zijn ze beide even mooi. Het materiaal is echter heel verschillend. Laminaat bestaat uit een onderlaag van kunststof, een tussenlaag van samengeperste houtvezels, een foto print en een kunststof toplaag. Parket bestaat uit alleen maar hout. Er zijn twee soorten parket te onderscheiden. De massief houten plank en het zogenaamde lamel parket dat uit verschillende lagen bestaat. De toplaag is als het ware een hele dunne massieve houten plank, en daar onder verschillende dunne laagjes hout die afwisselend haaks op elkaar gelijmd zijn. Door deze werkwijze zijn er uit een boom meer parket planken te halen en is de lamel parket plank beter bestand tegen temperatuurschommelingen dan een massief houten plank. Laminaat is in onvoorstelbaar veel decors verkrijgbaar, allemaal even mooi en natuurgetrouw nagemaakt, en ook allemaal onderhoud vrij. Het stof of vuil verwijderen en met een klam vochtige doek vlekken weg nemen is het enige onderhoud dat nodig is om de vloer er als nieuw uit te laten zien. Bij een parketvloer is dit toch anders. Ook deze vloer moet geveeg of gezogen worden en de vlekken met een licht vochtige doek weg genomen worden maar de vloer blijft niet als nieuw. De gebruikers sporen laten de vloer juist leven en zorgen er voor dat elke vloer een unieke uitstraling krijgt. Ook heeft de beschermlaag van de parketvloer onderhoud nodig. Dit kan was zijn of olie of lak waarmee de vloer bewerkt of bij gewerkt moet worden. Bij beschadigingen is een parketvloer goed te herstellen, voor een laminaat vloer ligt dit veel lastiger. Beide vloeren hebben een lange levensduur maar parket kan als het versleten oogt, gerenoveerd worden door de hele vloer op te [laten] schuren, en opnieuw te oliën of te lakken. Als laminaat versleten is is het einde verhaal, en zal er een nieuwe vloer uitgezocht moeten worden. Dat een laminaat vloer door de regel goedkoper is dan een parketvloer heeft te maken met het feit dat de grondstof om de plank te maken goedkoper is. Ook is het leggen van een laminaat vloer eenvoudiger en wordt vaker zelf gedaan dan het leggen van een parketvloer.

Laminaat Voorburg

Voorburg, een plaats in zuid Holland, en ook daar is laminaat te koop. Prachtige winkels waar veel te zien is en ideeën opgedaan kunnen worden. Toch kan even verder kijken veel voordeel opleveren. Op internet kan dat van uit de stoel. Kijk eens naar de andere kant van ons land. Kijk eens naar een laminaat fabriek. Hier is zoveel meer keuze. En door dat de nieuwste trends op laminaat gebied hier aanwezig zijn, is het nog aantrekkelijker een bezoek te brengen aan een fabriekswinkel. De reiskosten heeft men zo terugverdiend door dat de prijzen van het laminaat zoveel lager zijn.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!