Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat xxl grey oak hornbach

Bij de zoek tocht naar een middenkleur eiken look xxl laminaat voor in de huiskamer die voor zien is van een V groef rondom heb je in de winkel van hornbach keuze uit een laminaat soort. Het is de xxl grey oak. Een hele mooie laminaat soort uitgevoerd in een eiken decor met als hoofdkleur de grijs tinten. De laminaat plank is twee meter en zeventien en een halve centimeter lang en ruim vierentwintig centimeter breed. Door de royale maat van de laminaat planken bevat een pak maar vier stuks laminaat planken, wat toch goed is voor twee komma elf vierkante meter laminaat vloer. De afmeting van de laminaat planken in combinatie met het decor en de V groef rondom zorgen ervoor dat de laminaat vloer het vertrek ruimer laat lijken

Laminaat xxb karwei

Op zoek naar laminaat bij de decoratieve bouwmarkt van karwei kunnen we kiezen uit maar liefs zeven en tachtig soorten. Als we aangeven specifiek opzoek te zijn naar laminaat xxb blijkt er maar twee soorten over te blijven. Door even verder te kijken en te vergelijken komen we nog zes andere laminaat soorten tegen met de juiste laminaat xxb afmetingen, maar die hier extra breed laminaat worden genoemd. De afmetingen voor laminaat xxb zijn, de lengte een meter achtendertig, de breedte is vierentwintig komma vier centimeter, en de dikte van het laminaat is acht millimeter. Deze laminaat soorten hebben een V groef rondom. De laminaat xxb soorten die bij karwei te koop zijn merkloos.

Laminaat xxl vitality lungo taylor oak

Het merk balterio heeft een serie laminaat vloeren die onder de naam vitality worden verkocht. De naam vitality lungo staat voor een extra lange laminaat plank. Laminaat xxl vitality lungo tayler oak is een prachtige laminaat soort met laminaat plank afmetingen van tweehonderd en vijf centimeter lengte en vierentwintig centimeter breedte. Alle vier zijden van de laminaat plank zijn afgeschuind zodat er na het leggen van de laminaat vloer V vormige naden ontstaan die de illusie van een massief houten vloer versterken. Ook de extra matte geborstelde structuur van de toplaag werkt mee om zo’n realistisch mogelijke uitstraling te krijgen. Deze laminaat heeft gebruikersklasse twee en dertig, en is geschikt voor vloerverwarming. Dankzij het FitXpress clicksysteem is laminaat xxl vitality lungo tayler oak makkelijk door de handige doe het zelver te leggen. En mocht het nodig zijn, bijvoorbeeld bij een verhuizing, ook weer uit elkaar te nemen en op nieuw te gebruiken.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!