Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat XXL praxis

Praxis is een decoratieve bouwmarkt met een assortiment van ruim negen en vijftig duizend artikelen. Een van hun categorieën is laminaat. Er is keuze uit verschillende maten laminaat planken, in verschillende breedtes, waaronder de XXL-laminaat. In deze XXL maat heeft praxis keuze uit twee laminaat soorten die tussen de vijfentwintig en dertig centimeter breed zijn, en zes laminaat soorten die meer dan dertig centimeter breed zijn. De breedte van de laminaat plank is medebepalend voor de uitstraling die een vloer heeft. Een brede laminaat plank geeft over het algemeen een gevoel van rust en ruimte. Ook laat het een vertrek vaak groter lijken dan de werkelijkheid is.

Laminaatxpress

Laminaatxpress is een zaak voor laminaat, PVC en vinyl. Daarnaast is er ook een ruime keus aan binnen zonwering en zonwerende raamdecoratie. De zaak is te bezoeken in Capelle aan de IJssel, waar u kunt kiezen uit vijftig soorten vloeren die op voorraad aanwezig zijn. Laminaatxpress doet niet aan verkoop via een webwinkel, elke klant wordt persoonlijk van advies voorzien. Persoonlijk advies is zeker waardevol, maar het kan toch verstandig zijn om vooraf via advertenties op internet zich te oriënteren hoe de prijzen zijn in bijvoorbeeld een fabriekswinkel of in een plaats iets verder weg. Op deze manier kan bekeken worden welk assortiment er in een andere zaak aanwezig is zonder dat dit veel moeite of tijd kost.

Laminaat XXL licht eiken

Het laminaat XXL is op dit moment een zeer gewild product onder de laminaat vloeren. Deze extra brede laminaat planken zorgen voor een rustig en ruimtelijk effect in de ruimte waar het ligt. Is het laminaat XXL uitgevoerd in hout decor, eventueel voorzien van V groef, dan oogt het geheel heel natuurlijk, als of er een massief houten vloer ligt. Om optimaal van het ruimtelijke effect te profiteren is het goed om voor een lichte kleur te kiezen. Het laminaat XXL licht eiken is in dat geval een goede optie.

Laminaat extra wide gamma

De naam laminaat extra wide betekend niets anders dan extra breed laminaat. De meeste merken noemen dit: laminaat xl. De breedte van deze laminaat soort is vijf en twintig centimeter of meer. Ook de winkels van gamma hebben extra breed laminaat. Binnen de merken die zij aanbieden is er keuze uit dertien verschillende soorten extra breed laminaat. Negen laminaat soorten hebben een hout decor en er zijn vier laminaat soorten met een tegel decor.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!