Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat zaag gamma

Bij de gamma zijn alle materialen te koop die nodig zijn voor het leggen van laminaat. Ook is hier gereedschap te huur. Heel handig voor spullen die maar eenmalig gebruikt worden, in dit geval een laminaat snijder. Toch vindt niet iedereen een laminaatsnijder handig om mee te werken. Je moet vrij veel kracht kunnen zetten om de laminaat planken door te zagen/snijden. Het werkt wel stofvrij en de toplaag raakt niet beschadigt. Je kunt alleen rechte lijnen snijden. Het afkorten van een laminaat plank kan natuurlijk ook met een handzaag. Gebruik dan wel een zaag met fijne vertanding.  Veel handiger is het om een decoupeerzaag te gebruiken. Bij gamma zijn zaagblaadjes speciaal voor laminaat te koop, deze hebben omgekeerde tandjes waardoor eventuele splinters langs de zaagsnede aan de onderkant van de laminaat plank komen. De zaagranden van het laminaat komen aan de buitenrand van de laminaat vloer, en worden tot slot afgedekt met een plint. Een decoupeerzaag is bij gamma ook te huur, maar omdat dit gereedschap voor veel zaagkarwijtjes handig is, is de aanschaf van een decoupeerzaag waarschijnlijk de moeite waard. Gamma levert ze in verschillende prijsklassen.

Laminaat XXL

Laminaat bestaat in verschillende maten. De standaardmaat is ongeveer een meter achtentwintig lang bij negentien centimeter breed. De grootste laminaat planken zijn ongeveer twee meter lang en twee en dertig en halve centimeter breed. Een behoorlijk verschil dus. Waarom kiest men voor een bredere laminaat plank. De vloer is, samen met de muren, de basis van de inrichting van een ruimte. Om de ruimte een luxe, rustige uitstraling te geven is de keus voor XXL-laminaat een van de mogelijkheden. Ook om een vertrek optisch groter te laten lijken kan een XXL-laminaat worden ingezet. Vooral als deze laminaat soort voorzien is van een V groef. Door de breedte van de laminaat plank heeft de laminaat vloer in totaal minder groeven en lijkt de vloer meer een geheel en groter, terwijl de groeven die overblijven zorgen voor een rustige, natuurlijke uitstraling. Een meer praktisch voordeel van XXL-laminaat is dat het leggen hiervan sneller opschiet. Omdat de laminaat planken breder zijn, en er dus minder planken in een vierkante meter gaan, hoeven er ook minder laminaat planken gezaagd en gelegd te worden.

Laminaat xl

Laminaat xl betekent laminaat extra Lang. De maten van deze laminaat planken zijn ruim twee meter lang bij negentien centimeter breed. Er bestaat ook laminaat xl smal, van deze soort is de laminaat plank ook ruim twee meter lang, maar de breedte is hiervan vijftien en een halve centimeter. De laminaat xl breed is ook weer twee meter lang, maar heeft de breedte van ruim vier en twintig centimeter. Voor welke laminaat soort gekozen wordt ligt uiteraard aan de smaak van de klant en voor welke ruimte het laminaat bestemd is. Wel is het zo dat de breedte en lengte van de laminaat plank meespeelt in het ruimtelijke gevoel dat het vertrek geeft. In een middelgroot vertrek kan bijvoorbeeld een laminaat vloer van lange brede planken een gevoel van rust en ruimte oproepen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!