Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaatleggers

Ben je op zoek naar mannen die een laminaat voor je kunnen leggen? Dan ben je bij Bebo Parket aan het juiste adres wij leggen laminaat vloeren in heel Nederland voor een scherpe prijs. Ook bieden wij laminaat inclusief het leggen ondervloer en plinten aan voor de laagste prijs. Wij hebben al meer dan 450.000 m2 laminaat gelegd in heel Nederland en er zullen nog veel meer volgen. Ben je benieuwd naar ons assortiment laminaatvloeren incl. leggen bekijk dan onze site voor alle acties die wij hebben lopen hierop. Wij geven garantie op onze gelegde vloeren en op het vakwerk dat wij afleveren als wij bij je thuis zijn geweest.

Laminaatlegger gezocht?

Dus ben je op zoek naar vakmensen met kwaliteit nauwkeurigheid en meedenken dan ben je bij Bebo Parket aan het juiste adres. Wij bieden je leggers aan die het vak snappen en die er veel plezier aan hebben om het werk te doen. Een vloer door ons laten leggen daar krijg je zeker geen spijt van. Lijkt het je leuk om er je werk van te maken? Bebo Parket is altijd op zoek naar mensen die verschillende soorten laminaat kunnen leggen en die de nodige ervaring met laminaat leggen hebben. Stel je hebt de wil om het te leren dan bieden wij jou de mogelijk om het in de praktijk te leren bij ons. Bebo Parket is altijd op zoek naar een laminaatlegger. Heb je interesse om een vloerenlegger te worden? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar cv@beboparket.nl heen en wie weet maak jij onderdeel uit van onze team.

Onze laminaatleggers

Wij leggen laminaat door heel Nederland heen en niet alleen Nederland maar ook België en Duitsland is voor hun niet onbekend. Onze laminaatleggers gaan vroeg hun bed uit en gaan zo snel mogelijk naar hun klus toe en werken de vloeren altijd netjes af. Als ze op tijd klaar zijn gaan ze snel verder naar de volgende klus toe om daar een begin te maken. Een vloer door ons laten leggen is altijd een feestje. Nu p/m2 is u laminaat inclusief leggen met ondervloer en plinten al voor €13,98 pm2. Dus ben je benieuwd naar de prijzen van het leggen van je laminaatvloer of een totaal deal? Neem dan met ons contact op.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!