Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Restpartij laminaat

Restpartijen zijn simpelweg partijen laminaat die over zijn. De hoeveelheid van een restpartij kan erg variëren. Vaak is het een vloersoort die niet meer terug in het assortiment komt, waardoor de verkoper er nog maar een aantal vierkante meter van heeft staan. Doordat het maar een beperkt aantal vierkante meters zijn, is het lastig om deze partij te verkopen. Hierdoor zijn de prijzen voor een restpartij vaak laag. Het voordeel voor u dat u deze restanten voor een zeer lage prijs kunt inslaan! Restpartijen zijn uiteraard van net zulke goede kwaliteit als andere laminaatvloeren. Het is simpelweg een deel wat over is.

restpartij

Hoe kies je een restpartij laminaat?

Als eerst heeft u uiteraard een voorkeur voor een kleur en soort laminaat. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten in welke ruimte u van plan bent om laminaat te gaan leggen. Hierdoor kunt u rekening houden met de gebruiksklasse. Daarnaast is het uiteraard, in het geval u van plan bent om een restpartij te kopen, misschien nog wel het belangrijkst dat u precies weet hoeveel vierkante meters u nodig heeft. Hierdoor weet u direct of een restpartij laminaat geschikt is voor uw ruimte. U wilt tenslotte niks tekort komen. Houd daarnaast rekening met 10% snijdverlies wanneer je het aantal vierkante meters gaat berekenen.

Restpartij uitzoeken bij Bebo Parket

Bebo Parket is een groothandel waardoor u bij ons vaak restpartijen zult vinden. Naast ons standaard assortiment kopen wij ook vaak vloeren in die slechts eenmaal geleverd worden. Hierdoor ontstaan er vaak restpartijen. Ook hebben wij restpartijen van voorraadvloeren. Restpartijen gaan bij ons voor de allerlaagste prijs weg. Bent u op zoek naar een restpartij laminaat die bij uw huidige vloer past? Neem dan een kleur mee van uw huidige vloer waarbij de restpartij moet passen. Hierdoor kunt u eenvoudiger uw restpartij laminaat uitkiezen. Kom naar onze showroom om onze restpartijen te bekijken, onze verkopers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!