Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Vanuit Den Haag naar Bebo Parket

Het enthousiasme van onze vrienden, over hun prachtige laminaat vloer, heeft ook ons aangestoken. Zodra we de afmetingen van de vertrekken van ons nieuwe huis hadden zijn we op pad gegaan voor een laminaat vloer. Rondkijken en rondvragen had ons al overtuigt dat er bij Bebo Parket het meeste viel te kiezen, tegen de laagste prijs. Dat was ons wel een ritje waart.

Wij zijn hier niet de enigen

We waren duidelijk niet de enigen die de voordelen van Bebo Parket hadden ontdekt. Het grote parkeerterrein stond vol auto’s. Ook binnen in de grote verkoop hallen liep het af en aan met klanten. Gelukkig was er veel personeel aanwezig. Eerst hebben we zelf uit de vele showborden met laminaat en hout gezocht wat bij onze smaak past. Hierna hebben we gevraagd of er een verkoopster beschikbaar was voor uitleg. Die was er verbazingwekkend snel in deze drukte. De jonge dame die ons hielp wist zich met een paar gerichte vragen zich een beeld te vormen van onze laminaat wensen. Bij de laminaat vloeren die zij voorstelde zaten er ook een paar uit de selectie die we zelf al gemaakt hadden. Uiteindelijk zijn we voor de beste kwaliteit gegaan. Misschien niet de allergoedkoopste optie, maar nog steeds vele malen goedkoper dan in de winkels die we in Den Haag bezochten. We hebben meteen de ondervloer en plinten en andere materialen uitgezocht. Door de goede adviezen nam dit niet veel tijd in beslag. Onderwijl het een en ander werd uitgerekend konden wij genieten van een heerlijk kopje koffie met een broodje hamburger. Deze vriendelijke en efficiënte werkwijze gaf ons het gevoel, ondanks de grote klantendrukte, in alle rust geholpen te zijn, zonder dat het overdreven veel tijd koste.

Het resultaat

Al een heel tijdje profiteren we nu van de voordelen onze laminaat vloeren. Op de boven verdieping is dit een vlak laminaat in wit eiken geworden. Voor de benedenverdieping hebben we gekozen voor grijs eiken laminaat met aan vier zijden een groef. Wij zijn super tevreden. Zowel met de vakkundige adviezen in de winkel, als met de prachtige laminaat vloeren die door Bebo Parket zijn geleverd en gelegd.

Op kamers

Ruim een jaar geleden heb ik, in verband met mijn studie en school, een paar kamers gehuurd in de buurt van Tiel. Lekker op me zelf en doen waar ik zin in heb. Samen met vriendinnen heb ik de hele boel geschilderd en gesaust. Voor de vloer kwamen we uit bij Bebo Parket, via acties op facebook.

Kijken hoe die actie vloeren er uit zien

De bestelwagen van pa geleend en op naar Bebo Parket. Best druk daar, maar werkelijk binnen een minuut was er een verkoopster die vroeg of ze van dienst kon zijn. Super. Direct liet ze de gevraagde actie vloer waarvoor ik kwam zien. Ook liet ze, om te vergelijken, nog een ander soort laminaat zien, die iets duurder was. Ik ben toch maar voor de actie vloer in combinatie met ondervloer en plinten gegaan.

Even lekker eten

De meters laminaat, ondervloer en plinten, alles werd voor ons uitgerekend, en de bestelling klaargemaakt om mee te nemen. Ondertussen mochten wij gebruikmaken van de catering achter in de zaak. Soep, broodje hamburger, blikje fris, alles werd ons gratis aangeboden. Te gek. Bij het afrekenen van de vloer kreeg ik nog een grote hangplant mee. Had ik meteen een bedankje voor het lenen van de bestelwagen.

Samen laminaat leggen

Ook de kliklaminaat vloer heb ik samen met mijn vriendinnen gelegd. Het was even meten en uitproberen hoe of wat, maar het is prima gelukt. Ik ben er super trots op dat we het er allemaal zelf in gelegd hebben. Van het gemak van de laminaat vloer profiteer ik elke dag. Even vegen of dweilen, en alles is schoon en als nieuw. Bij mij wordt niet zoveel gelopen en ik hoef niet vijfentwintig jaar met deze vloer te doen. Ik ben dik tevreden met deze goedkope actie vloer van Bebo Parket.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!