Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Parfum vlekken

Het overkomt iedereen wel eens, u laat een parfumflesje op de grond vallen waardoor het potje breekt en het parfum op de grond verspreid ligt. De parfum kan zorgen voor vervelende plekken op u vloer. De nagellak blijft lastig om te verwijderen en kan zorgen voor blijvende markeringen op de vloer,  maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de nagellak vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

Parfum-vlekken

Parfum vlekken op laminaat

De laminaat vloer beschikt over een beschermlaag en deze beschermlaag zorgt ervoor dat vuil en vocht het laminaat niet meteen aantasten. De vloer is daarom bestand tegen de meeste vlekken, maar wanneer u bijvoorbeeld de parfum in de vloer laat intrekken, zal u een vlek krijgen. Om deze vlekken te verwijderen kunt u gebruik maken van de producten uit een onderhoud set. Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties zoals in de volgende paragraaf wordt weergegeven.

Parfum vlekken verwijderen

De vlekken door parfum zijn moeilijk te verwijderen. U kunt allereerst proberen om de vlekken uit uw vloer te krijgen door met een vochtige doek op het laminaat te gaan. Mocht dit niet lukken dan kunt u een wax & clean gebruiken voor de reiniging van de vloer. Voor agressieve plekken kunt u gebruik maken van alcohol gevolgd door ossengalzeep.

Producten om parfum vlekken te verwijderen

Om de parfum vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

  • Watten
  • Alcohol
  • Ossengalzeep
  • Wax & clean

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!