Parfum vlekken

Parfum-vlekkenHet overkomt iedereen wel eens, u laat een parfumflesje op de grond vallen waardoor het potje breekt en het parfum op de grond verspreid ligt. De parfum kan zorgen voor vervelende plekken op u vloer. De nagellak blijft lastig om te verwijderen en kan zorgen voor blijvende markeringen op de vloer,  maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de nagellak vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

 

Parfum vlekken op laminaat

De laminaat vloer beschikt over een beschermlaag en deze beschermlaag zorgt ervoor dat vuil en vocht het laminaat niet meteen aantasten. De vloer is daarom bestand tegen de meeste vlekken, maar wanneer u bijvoorbeeld de parfum in de vloer laat intrekken, zal u een vlek krijgen. Om deze vlekken te verwijderen kunt u gebruik maken van de producten uit een onderhoud set. Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties zoals in de volgende paragraaf wordt weergegeven.

 

Parfum vlekken verwijderen

De vlekken door parfum zijn moeilijk te verwijderen. U kunt allereerst proberen om de vlekken uit uw vloer te krijgen door met een vochtige doek op het laminaat te gaan. Mocht dit niet lukken dan kunt u een wax & clean gebruiken voor de reiniging van de vloer. Voor agressieve plekken kunt u gebruik maken van alcohol gevolgd door ossengalzeep.

 

Producten om parfum vlekken te verwijderen

Om de parfum vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

– Watten

– Alcohol

– Ossengalzeep

– Wax & clean

 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek