Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Roest vlekken

In elk huishouden kan het voorkomen, roest op uw vloer. Door bijvoorbeeld een meubelstuk van ijzer of metaal kan er roest ontstaan en dit kan op uw vloer terecht komen. Roest kan zorgen voor vervelende plekken op u vloer. Roest blijft lastig om te verwijderen en kan zorgen voor blijvende markeringen op de vloer,  maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de roest  vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

Roest vlekken op de vloer verwijderen

Roest vlekken op het laminaat

De beschermlaag op een laminaat vloer beschermt de vloer tegen vuil en vocht, maar wanneer roest op een vloer komt laat dit blijvende vlekken achter. De roestplekken zijn niet te verwijderen met alleen water. U bent hier speciale producten voor nodig om ervoor te zorgen dat het laminaat niet wordt aangetast. Om de roest vlekken te verwijderen kunt u gebruik maken van de producten uit een onderhoud set. Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties zoals in de volgende paragraaf wordt weergegeven.

Roest vlekken verwijderen

Roestvlekken kunnen allereest worden verwijderd door middel van een wax & clean. De wax & clean reinigt en voed de vloer waardoor het laminaat zijn kleur behoudt zonder dat er beschadigingen optreden. Mocht de wax & clean niet werken, dan kunt u door middel van WD40, cola of citroensap de vlek verwijderen. Deze behandelingen moeten zo snel mogelijk nadat u de vlek op de vloer heeft ontdekt.

Producten om roet vlekken te verwijderen

Om de roet vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

  • Wax & clean
  • Cola
  • WD40
  • Citroensap

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!