Uitwerpselen

Uitwerpsel plekken op de vloer verwijderenHuisdieren kunnen ervoor zorgen dat uitwerpselen op de vloer belanden. U kunt gaan boenen en schrobben, maar de plekken door de uitwerpselen gaan niet uit de vloer. Uitwerpsel vlekken blijven lastig om te verwijderen en kan zorgen voor blijvende markeringen op de vloer, maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de uitwerpsel vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

Uitwerpselen op laminaat

Wanneer uitwerpselen op het laminaat zijn gekomen, moeten deze uitwerpselen direct worden verwijderd. Het kan natuurlijk voorkomen dat de uitwerpselen een langere tijd op de vloer liggen en dit kan zorgen voor vlekken. Om deze vlekken te verwijderen bent u speciale producten nodig om ervoor te zorgen dat het laminaat niet wordt aangetast. Om de uitwerpsel vlekken te verwijderen kunt u gebruik maken van de producten uit een onderhoud set. Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties zoals in de volgende paragraaf wordt weergegeven.

Vlekken door uitwerpselen verwijderen

De hardnekkige vlekken aangebracht door uitwerpselen kunnen niet verwijderd worden door alleen water te gebruiken. Door een wax & clean te gebruiken kunt u het meeste vuil van de vloer verwijderen. Wanneer de wax & clean de plekken niet van de vloer kan halen, kunt u een sopje maken van soda. Soda reinigt de uitwerpsel vlekken op de vloer wanneer de plekken eenmaal zijn ingetrokken.

Producten om uitwerpsel vlekken te verwijderen

Om de uitwerpsel vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

– Wax & clean

– Soda

 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek