Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Uitwerpselen

Huisdieren kunnen ervoor zorgen dat uitwerpselen op de vloer belanden. U kunt gaan boenen en schrobben, maar de plekken door de uitwerpselen gaan niet uit de vloer. Uitwerpsel vlekken blijven lastig om te verwijderen en kan zorgen voor blijvende markeringen op de vloer, maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de uitwerpsel vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

Uitwerpsel-vlekken

Uitwerpselen op laminaat

Wanneer uitwerpselen op het laminaat zijn gekomen, moeten deze uitwerpselen direct worden verwijderd. Het kan natuurlijk voorkomen dat de uitwerpselen een langere tijd op de vloer liggen en dit kan zorgen voor vlekken. Om deze vlekken te verwijderen bent u speciale producten nodig om ervoor te zorgen dat het laminaat niet wordt aangetast. Om de uitwerpsel vlekken te verwijderen kunt u gebruik maken van de producten uit een onderhoud set. Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties zoals in de volgende paragraaf wordt weergegeven.

Vlekken door uitwerpselen verwijderen

De hardnekkige vlekken aangebracht door uitwerpselen kunnen niet verwijderd worden door alleen water te gebruiken. Door een wax & clean te gebruiken kunt u het meeste vuil van de vloer verwijderen. Wanneer de wax & clean de plekken niet van de vloer kan halen, kunt u een sopje maken van soda. Soda reinigt de uitwerpsel vlekken op de vloer wanneer de plekken eenmaal zijn ingetrokken.

Producten om uitwerpsel vlekken te verwijderen

Om de uitwerpsel vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

  • Wax & clean
  • Soda

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!