Urine vlekken

Urine plekken op de vloer verwijderenHet kan voorkomen dat uw huisdier urine achterlaat op uw vloer. De urine laat zwarte vlekken achter op het hout. U kunt gaan boenen en schrobben, maar de zwarte plekken gaan niet uit de vloer. De zwarte plekken zijn veroorzaakt door looizuur. Urine vlekken blijven lastig om te verwijderen en kan zorgen voor blijvende markeringen op de vloer, maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de urine vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

Urine vlekken op de vloer

Urine op de vloer kan erg vervelende vlekken achterlaten. De vlekken kunnen diep in het hout trekken. De urine laat grote duidelijke zwarte plekken achter die moeilijk te verwijderen zijn door het zuur in de urine. Zelfs het schuren van de vloer wil niet altijd lukken omdat de vlekken te diep in de vloer zijn getrokken.

Urine vlekken verwijderen

Urine vlekken zijn moeilijk te verwijderen. Wanneer de urine net op de vloer ligt, kunt u er het beste met een wax & clean op gaan. De wax & clean haalt de urine van de vloer, maar wanneer de urine in de vloer is getrokken werkt de wax & clean niet en bent u andere middelen nodig. U kunt bijvoorbeeld de vloer schuren en vervolgens oliën, maar tevens kunt u gebruikmaken van een Easy Neutralizer (alleen voor houten vloeren). Dit middel zorgt ervoor dat urine vlekken, maar ook metaal, braaksel en bloempotkringen worden verwijderd. Op laminaat kunt u de laminaatreiniger (link  laminaat onderhoud set) gebruiken.

Producten om urine vlekken te verwijderen

Om de urine vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

  • Wax & clean
  • Easy Neutralizer
  • Schuurpapier
  • Onderhoudsolie

 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek