Verfvlekken op laminaat

Verfvlekken van laminaat verwijderenU bent bezig met het verven van de muren of meubels en plots laat u een paar druppels verf op de grond vallen. Wanneer de druppels nog nat zijn, is het eenvoudig schoon te maken met vochtige doek. Maar wat wanneer de verf al is opgedroogd en u dus verfvlekken op de vloer heeft? In de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe verfvlekken uit de vloer kunnen worden gehaald.

Verfvlekken verwijderen

Om verfvlekken van de vloer te verwijderen kunt u allereerst gebruik maken van de producten uit de onderhoud set. Ook wanneer u de vloer goed onderhoud met deze producten heeft u minder kans op het intrekken van vlekken. Mocht dit hiermee niet meer lukken dan kunt tevens gebruik maken van terpentine, maar terpentine is eigenlijk te agressief en kan het laminaat of een houtenvloer aantasten. U kunt Zwitsal zeep (zonder water) of olijfolie gebruiken. De middelen tasten de vloer niet aan en u kunt de verf van de vloer verwijderen.

Verfvlekken verwijderen van laminaat

Voor laminaat gelden dezelfde middelen als op andere vloeren om de verf van het laminaat te krijgen. Olijfolie en Zwitsal zeep helpen om verf te verwijderen. Schuurpapier kan op een houten vloer gebruikt worden, maar u wordt afgeraden om een schuurpapier te gebruiken op een laminaat vloer. Het schuurpapier tast het laminaat aan en de beschadigingen kunnen niet worden bijgewerkt.

Producten om verfvlekken te verwijderen

Om de verfvlekken van uw vloer te verwijderen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

  • Olijfolie
  •  Zwitsal zeep
  • Groene zeep
  • Theelepel boter

 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek