Vlekken op laminaat

Vet vlekken verwijderen Bebo ParketU bent in bezit van een prachtige laminaatvloer waar u graag jarenlang van wilt genieten. Maar als u plotseling een vlek op uw laminaatvloer krijgt, kan dit erg storend zijn. Vet is een vervelend middel die een lelijke plek op uw laminaat kan veroorzaken. Bij vet vlekken kunt u denken aan vet van onder andere olie, smeerolie, boter, crème, mayonaise, jus, frituurvet of slasaus.

Vet vlekken

Vet is een middel wat soms erg moeilijk te verwijderen is. Het veroorzaakt lelijke plekken waar u graag zo snel mogelijk vanaf wilt. Van het ene materiaal is vet gemakkelijker te verwijderen dan het ander materiaal. Een laminaatvloer is een glad oppervlak, waardoor vele vlekken gemakkelijk weg zijn te vegen. Vet is integendeel een vervelende emulsie, wanneer u te lang wacht kan dit een lelijke plek veroorzaken op uw laminaatvloer.

Vet vlekken op laminaat verwijderen

Als u uw laminaatvloer goed onderhoud met de speciale laminaat onderhoud set, heeft u minder kans op het intrekken van lelijke vlekken. Dit speciale onderhoudsmiddel bevat een stof die er voor zorgt dat uw laminaatvloer een soort beschermlaag krijgt wat beschadiging en het intrekken van vlekken tegen gaat. Wanneer u toch een vervelende vlek overhoud, is het belangrijk dat u dit als eerst zo snel mogelijk verwijderd. Als u vet heeft laten vallen, probeer dit dan af te nemen met keukenrol. Wanneer dit niet werkt kunt u een vet opnemend schoonmaakmiddel met wat lauw water proberen.

Producten

Producten die u kunt gebruiken voor het verwijderen van olie vlekken:

  • Keukenpapier
  • Lauw water
  • Afwasmiddel
  • HG vetverwijderaar
  • Keuken ontvetter
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek