Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Vlekken op laminaat

U bent in bezit van een prachtige laminaatvloer waar u graag jarenlang van wilt genieten. Maar als u plotseling een vlek op uw laminaatvloer krijgt, kan dit erg storend zijn. Vet is een vervelend middel die een lelijke plek op uw laminaat kan veroorzaken. Bij vet vlekken kunt u denken aan vet van onder andere olie, smeerolie, boter, crème, mayonaise, jus, frituurvet of slasaus.

Vet vlekken verwijderen Bebo Parket

Vet vlekken

Vet is een middel wat soms erg moeilijk te verwijderen is. Het veroorzaakt lelijke plekken waar u graag zo snel mogelijk vanaf wilt. Van het ene materiaal is vet gemakkelijker te verwijderen dan het ander materiaal. Een laminaatvloer is een glad oppervlak, waardoor vele vlekken gemakkelijk weg zijn te vegen. Vet is integendeel een vervelende emulsie, wanneer u te lang wacht kan dit een lelijke plek veroorzaken op uw laminaatvloer.

Vet vlekken op laminaat verwijderen

Als u uw laminaatvloer goed onderhoud met de speciale laminaat onderhoud set, heeft u minder kans op het intrekken van lelijke vlekken. Dit speciale onderhoudsmiddel bevat een stof die er voor zorgt dat uw laminaatvloer een soort beschermlaag krijgt wat beschadiging en het intrekken van vlekken tegen gaat. Wanneer u toch een vervelende vlek overhoud, is het belangrijk dat u dit als eerst zo snel mogelijk verwijderd. Als u vet heeft laten vallen, probeer dit dan af te nemen met keukenrol. Wanneer dit niet werkt kunt u een vet opnemend schoonmaakmiddel met wat lauw water proberen.

Producten

Producten die u kunt gebruiken voor het verwijderen van olie vlekken:

  • Keukenpapier
  • Lauw water
  • Afwasmiddel
  • HG vetverwijderaar
  • Keuken ontvetter

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!