Als ik een vloer bij jullie uitzoek wanneer kunnen jullie dan leveren?

 

Wij leveren onze vloeren door de weeks bij u af. Het afleveren van onbehandelde vloeren en laminaat kunnen we binnen 24 uur al realiseren.

Als de vloer ’s morgens besteld wordt dan kunnen we deze vloer dus de volgende dag al bij u afleveren.

Moet een massieve houten vloer of een lamelparket eerst bij ons in de fabriek behandeld worden, dan geschiet de aflevering enkele dagen later.

Hebben we een vloer niet op voorraad,

dan kunnen we deze meteen voor u bestellen.Over het algemeen kunnen we vloeren die we eerst moeten bestellen binnen een week bij u afleveren. Omdat we dagelijks zoveel vrachtwagens op de weg hebben, kunnen ze ook dagelijks vloeren ophalen bij andere fabrikanten.Het gebeurt regelmatig dat we zoveel vloeren moeten afleveren dat we een ander transportbedrijf moeten inschakelen. Ook deze bedrijven kunnen u een dag voor aflevering zeggen hoe laat de chauffeur bij u aanwezig is.Wij doen echter ons uiterste best om de vloer dan binnen een week bij u af te leveren.

Ook het afleveren van onze vloeren

Dat hebben we in eigen beheer, onze vrachtwagenchauffeurs rijden elke dag door het gehele land. Onze planner  geeft  u een dag voor aflevering het tijdstip door wanneer de vloer  bij uw voordeur wordt afgeleverd. Zijn er bijzondere omstandigheden wat aflevering betreft dan kunnen we een en ander op elkaar afstemmen. Nadat u een vloer bij ons besteld hebt wordt deze meteen apart gezet  met alle randartikelen erbij. In het magazijn wordt de bestelling gecontroleerd . Daarna wordt de vloer op een pallet verzendklaar gemaakt. Bij elke verzending zit een pakbon met uw adresgegevens en met een omschrijving van de te leveren artikelen, deze wordt gecontroleerd bij aflevering.

 

Aflevering vloeren op pallets

De vloer wordt op een pallet bij u afgeleverd, deze  is volledig dichtgemaakt met plastic zodat het pakket vochtwerend is. U kunt dus op uw gemak de vloer in uw woning pakken, waar de vloeren kunnen acclimatiseren.Onze chauffeurs doen hun uiterste best om de vloer op de afgesproken tijd bij u af te leveren. Is er sprake van file of mankementen aan een van onze vele vrachtwagens dan proberen we dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Onze telefonistes bellen u dan meteen om dit dan aan u door te geven. Voor verdere vragen en opmerkingen kunt u ons natuurlijk ook bellen. vloeren aan huis geleverd

vloeren aan huis geleverd

vloeren aan huis geleverd