Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Voor- en nadelen van een massief houten vloer

Wil jij een mooie natuurlijke vloer in huis die warmte en comfort uitstraalt? Kies dan voor een massief houten vloer. Wanneer je kiest voor een massief houten vloer dan kies je voor een vloer voor het leven. Een duurzame vloer dus. Een massief houten vloer kan vaker worden geschuurd en afgewerkt dan elke andere houten vloer. Er is een enorme keuze, hierdoor is er een passende massieve houten vloer voor iedere woning, elke leefstijl, ieders smaak en elk budget.

De meest verkochte massief houten vloer is de eikenhouten vloer. Hiernaast heeft u bij Bebo Parket ook keuze in verschillende naaldboom uitvoeringen zoals massief grenen hout. Wil je een vloer van tropisch hardhout dan zijn er eveneens verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan jatoba, wengé, afzelia en merbau.

Er is dus een ruime keuze in massief houten vloeren bij Bebo Parket. Elke vloer heeft weer zijn eigenschappen, uitstraling en voor- en nadelen.

Wat zijn de voordelen van een massief houten vloer?

  • Een houten vloer zorgt voor comfort en warmte in een woning en past thuis in elk denkbaar interieur.
  • Een massieve houten vloer is te koop is veel verschillende afmetingen, kwaliteitsklassen, behandelingen en afwerkingen, zo krijg je altijd een unieke vloer.
  • Je koopt een massieve vloer voor het leven; de vloer is onverwoestbaar, want na jaren kan deze opnieuw worden geschuurd en behandeld zodat de vloer weer als nieuw is.
  • Een massief houten vloer kan een totale renovatie ondergaan, dat wil zeggen dat alle krassen en deuken die in de jaren zijn ontstaan er volledig uitgeschuurd kunnen worden.
  • De vloer is geschikt voor intensief gebruik, denk bijvoorbeeld aan de horeca, winkels, kantoren.

De nadelen van een massief houten vloer:

  • Een massieve houten vloer wil bij temperatuur en vochtigheidsschommelingen in de ruimte werken. Om dit te minimaliseren is het beter deze volledig te verlijmen.
  • Wil je een houten vloer op een vloerverwarming- en/of koelsysteem plaatsen dan wordt massief hout afgeraden. Hiervoor is een lamelparket beter geschikt.

Een massief houten vloer kopen

Voor het aanschaffen van een nieuwe massief houten vloer ga je naar Bebo Parket. Eigenhandig worden eiken stammen opgekocht in Europa. Hiervan worden planken uit één stuk natuurlijk vol hout gezaagd. Daarna worden de zijkanten bijgewerkt met een mes en groef systeem, lengte frezen aangebracht en de planken extra teruggedroogd. Als de planken voldoende gedroogd zijn, worden de planken legklaar geschuurd. Dit alles gebeurt natuurlijk in de eigen fabriek. Er worden diverse varianten aangeboden, van select tot robuuste sorteringen.

Veel van deze vloeren liggen kant en klaar voor je klaar, maar het is ook mogelijk om een vloer helemaal naar jouw wens te laten behandelen en afwerken. Ook dit wordt allemaal in eigen beheer voor je gedaan. Zo is de massief houten vloer een moderne vloer geworden die in elke woning en in elk interieur toepasbaar is. Wil je meer informatie hierover? Kom naar de fabriek, neem telefonisch contact op via 0546-750238 of mail naar info@beboparket.nl

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!