Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Waar haal je laminaat parket

We waren al langer op zoek naar een mooie vloer voor in onze grote woonkamer. Verschillende winkels hadden we al bezocht, maar de advertenties van Bebo Parket op het internet en de gunstige verhalen over dit bedrijf, hebben ons naar Vriezenveen gelokt.

Een fijne sfeer

Het was die dag behoorlijk druk bij Bebo Parket maar er was voldoende ruimte om je op je gemak te bewegen. De sfeer was er heel prettig. Je werd niet direct aan geklampt door fanatieke verkopers. Integendeel, je werd vriendelijk begroet en voor er zelfs maar iets bekeken was werd er al soep met een broodje aangeboden. Een goede opkikker na onze autorit.

Er is keuze genoeg

Eerst hebben we uitgebreid rondgekeken. Dat viel niet tegen, bij Bebo Parket is keuze genoeg in massief houten vloeren, parketvloeren, of laminaat vloeren. En dit alles weer in verschillende soorten, maten aan en kleuren. Gelukkig had het personeel goede vakkennis. Zij wisten veel te vertellen over de verschillende soorten lamelparket, want daar waren we al uit, het moest een lamelparket worden. Onze keus is uiteindelijk gevallen op horeca lamelparket.

De vloer laten leggen

Zodra de koop rond was konden we op de planning overleggen hoe we het vervoer, onze vrije dag en de agenda van de leggers op elkaar konden afstemmen. Dit is prima gelukt. Van deze afspraken kregen we een mail zodat er geen misverstanden konden ontstaan. Heel fijn vonden we dit geregeld. Een dag voor de afgesproken datum werden we door het leggers team van Bebo Parket gebeld of alles in orde was met de afgeleverde bestelling en hoe laat ze wilden beginnen. We hebben ons verbaast hoe deze twee mannen in een paar uur tijd onze vloer op professionele manier gelegd hebben. Zonder veel lawaai of rommel. Onze complimenten.

Wij zijn zeer tevreden

De lamelparket vloer ligt nu alweer een poos in onze woonkamer te pronken. We zijn er heel blij mee. Het is een schitterende vloer in een warme kleur en met bijna geen noesten in het hout. Precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Ook het leggen en de afwerking met plinten is perfect gedaan. De vloer sluit ook wat de hoogte betreft heel mooi aan op de vloer in de hal. Wij zijn zeer tevreden.

Wanneer vochtscherm laminaat

Een van de grootste bedreigingen van een laminaat vloer is vocht. Voor al vocht dat niet direct te zien is. Dit is vocht dat van onderaf het laminaat binnen dringt. Het kan zijn dat een nieuwe betonvloer droog lijkt, maar na verloop van tijd toch problemen geeft. Hetzelfde geld als de chape of dekvloer nieuw is aangebracht. Ook deze laag, al is ze niet zo dik, heeft behoorlijk tijd nodig om te drogen. Een ander probleem is optrekkend vocht uit een kelder of kruipruimte. Dit vocht probleem is er niet altijd maar vaak alleen wanneer door grote regenval het grondwater hoog staat. In al deze gevallen is een vocht scherm nodig om niet voor onaangename verrassingen te komen. Veel mensen nemen het zekere voor het onzekere en kiezen in ieder geval voor een vochtscherm onder hun laminaat vloer.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!