Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Welk laminaat geschikt voor vloerverwarming

Bij vloerverwarming is het van belang dat de warmte die vrijkomt ongehinderd de kamer kan verwarmen en dat er zo weinig mogelijk warmte weg. Het weglekken van warmte in de ondergrond moet tegen gehouden worden door de ondervloer onder de verwarming. Het laminaat moet juist de warmte goed doorlaten. De laminaat soorten die hieraan voldoen hebben een speciaal logo waar ze aan te herkennen zijn. De meeste bekende merken hebben in hun assortiment wel laminaat met dit logo.

Welke laminaat is het best

Het is moeilijk aan te wijzen welk soort laminaat nu het nu het beste is. Er zijn zoveel verschillende soorten ervaringen. Het is van belang dat er gekeken wordt welk laminaat het beste past bij een bepaalde situatie. Laminaat dat voor jaren woongenot zorgt in een appartement van een echtpaar op leeftijd moet aan andere eisen voldoen dan de vloer van een gezin met kleine kinderen en een paar honden die vrij in en uit kunnen lopen. Omdat wij met de laatste situatie te maken hebben zijn wij achter de laptop gekropen. Dit bracht ons bij Bebo Parket. Hier worden dagelijks vele vloeren verkocht en hebben ze alle soorten en merken in huis. Wij zijn daar heel goed geïnformeerd over de mogelijkheden en hebben een super vloer gekocht. Een bekent merk laminaat die bij Bebo Parket tegen een hele lage prijs aangeboden wordt.

Laminaat welke plinten

De functie van een plint kan verschillend zijn. Bij laminaat moet en plint in ieder geval de zogenaamde zwel ruimte die tussen het laminaat en de muur is vrijgelaten overlappen. Een platte plint is hiervoor voldoende. De plint wordt ook vaak gebruikt tegen stoten en vuil. Dan is een staand plint handiger. Er zijn ook overzet plinten of kabelgoot plinten. Deze zijn aan de achterkant hol. Hierdoor kunnen zo over een reeds bestaande plint gezet worden. Dat scheelt veel breekwerk en de muur wordt niet beschadigt. Als je kabels wilt wegwerken kan dat ook met deze plint. Laminaat plinten zijn gemaakt met een kunststof afwerklaag in de kleur van het laminaat. Ook zijn er MDF-plinten die in kleur geschilderd worden. En tenslotte zijn er natuurlijk de houten plinten. De laatste 2 soorten zijn er in veel verschillende hoogtes en modellen.

Welke laminaat lijkt het meest op hout

De fotoprint die onder de toplaag van het laminaat zit zorgt voor een natuurlijke uitstraling van het laminaat. Het is belangrijk dat deze print van goede (kleur) kwaliteit is. Een vloer met een (levendig) patroon van nerven en noesten oogt heel natuurlijk. Ook de afwerking van de vloer telt mee. Hoogglans zal ik vermijden. Juist de iets matte soorten waarbij je is de nerf voelt laten het laminaat op echte houten planken lijken terwijl je in onderhoud het voordeel van laminaat hebt. Een V-groef rond het laminaat plank doet het ook heel goed.

Welke laminaat voor de slaapkamer

Als de slaapkamer alleen gebruikt wordt om te slapen kun je er een laminaat voor licht en middel gebruik inleggen. In de praktijk van tegenwoordig blijkt dat de slaapkamer op meer momenten van de dag gebruikt wort. Zeker kinderen en tieners slaapkamers. Dan is het verstandig om ook hier een laminaat voor normaal tot zwaar gebruik te kiezen. In een slaapkamer krijg je altijd te maken met stof. Op lichter gekleurde vloeren valt stof minder op dan op donkergekleurde laminaat vloeren. Het is verstandig om hier rekening mee te houden.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!