Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Wie heeft laminaat uitgevonden?

In de jaren 70 van de vorige eeuw werd het lamineren van hout voor op de vloer voor het eerst ontwikkeld door een Zweeds bedrijf. In de meubelindustrie was gelamineerd hout al in gebruik. Het door ontwikkelen van dit vloermateriaal ging snel en toen in 1996 een ander bedrijf het systeem uitvond waarbij de verschillende laminaatplanken niet aan elkaar gelijmd maar aan elkaar geklikt of gehaakt konden worden ging het razendsnel. De populariteit en bekendheid van deze gelamineerde planken/ platen is zo groot dat een vloer van dit materiaal kortweg laminaat wordt genoemd.

Wie kan goedkoop laminaat leggen?

Als u over vrije tijd kunt beschikken is zelf laminaat leggen waarschijnlijk het goedkoopst. Een beetje klus ervaring en het geduld om secuur te werken is wel nodig. Als, door foutjes bij het leggen, de vloer na enkele weken door deze leggers foutjes gebreken gaat vertonen, bent u alsnog duur uit. U kunt natuurlijk ook professionele leggers inhuren. Op internet zijn deze te vinden maar hiervoor geld wel, hoe kunt u achterhalen of dat zij een perfecte vloer kunnen leggen? Het meest betrouwbaar is waarschijnlijk, een vloer kopen bij een bedrijf/ winkel die niets anders doet. Zij hebben ervaren mensen in dienst of hebben afspraken met professionele leggers die voor hen werken. Misschien niet direct de goedkoopste oplossing maar wel de betrouwbaarste.

Wie legt mijn laminaat?

Het laminaat van tegenwoordig is vrij eenvoudig zelf te leggen. De instructies die bij de pakken laminaatplanken mee geleverd worden moeten wel heel nauwkeurig opgevolgd worden. En er is natuurlijk goed gereedschap nodig. Dit kan een reden zijn om iemand in te huren. Het kan een klusjesman zijn die het leggen van laminaat wel ziet zitten of een vloerenlegger die dagelijks laminaatvloeren legt.

Wie legt gratis laminaat?

Gratis is een toverwoord wat heel aantrekkelijk klinkt maar bestaat niet. Zelfs de fijne buurman of de goede vriend werkt niet gratis. Maar verwacht er een verplichting in de vorm van gezelligheid of kameraadschap van u voor terug. Ook in advertenties wordt vaak geroepen met grote letters gratis gelegd. Toch zijn de kosten van de arbeidsuren van de legger ergens door berekend in het product dat u koopt. Het goed leggen van laminaat is een van de factoren die bepaald hoe lang u kunt genieten van een perfecte vloer. Daarom adverteert een zaak vaak met gratis leggen. Ze is er dan van verzekerd dat het laminaat goed wordt gelegd. Natuurlijk kunt u ook zelf een legger inhuren. Bij bedrijven die alleen maar vloeren verkopen zijn deze leggers standaard in te huren.

Wie kan laminaat leggen

Laminaat met een kliksysteem leggen kan iedereen als je de reclamefilmpjes mag geloven. Het lijkt wel of ze de planken met duim en wijsvinger in elkaar schuiven. Helemaal waar is dit niet. De kwaliteit van de laminaat vloer als deze gelegd is en daar mee de levensduur van de vloer hangt niet alleen van het materiaal af maar ook of de vloer goed gelegd is. De laminaat vloer moet rondom langs de muren goed de ruimte hebben om te kunnen krimpen en uitzetten. En de planken moeten onderling heel goed aansluiten. Zodat er geen naden of kieren zijn waar eventueel vocht in kan blijven staan. Voor het leggen is dus geduld en een hele secure manier van werken nodig. Dan is zelf leggen goed te doen. Verder kan een laminaat vloer gelegd worden door een klussenbedrijf of natuurlijk door een ervaren [laminaat] legger. Deze kunt u vinden via internet of bij het kopen van een laminaat vloer bij een vloerenbedrijf met een inhuren.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!