Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Valbeveiliging

Op plaatsen waar men tijdens het werken gevaar loopt van een hoogte te vallen is een valbeveiliging noodzakelijk. Veel toegepast worden:

  • De gordel;
  • De vanglijn;
  • De lijnklem;

Gordel

De vanggordel wordt gedragen op borsthoogte. Let op: Niet als een riem op navelhoogte omdat daar de kwetsbare organen zoals de maag en lever zich bevinden.

Een dergelijke gordel is geschikt al werkgordel, maar als vangbeveiliging is het beter om gebruik te maken van een harnasgordel of een vestgordel omdat de klap die het lichaam krijgt beter wordt verdeeld.

Vanglijnen

De vanglijnen zijn maximaal 1500mm lang en aan een zijde voorzien van een musketonhaak.
De musketonhaak is uitgevoerd met een schroefvergrendeling zodat deze niet zomaar open kan gaan.

Lijnklem

Als een grote verticale bewegingsvrijheid noodzakelijk is, maar de horizontale bewegingsvrijheid niet groot hoeft te zijn, kunnen lijnklemmen worden gebruikt. De lijnklem is aangebracht om en verschuifbaar langs een veiligheidslijn die aan een vast punt op een hoger gelegen niveau is bevestigd. Ze ontleent haar klemmende werking aan een klemblok dat is opwaartse richting onbediend schuift. Bij dalen moet een pal worden ingedrukt om de klem te ontspannen. Bij de afgebeelde lijnklem behoort een vanggordel die met een D-ring direct aan de lijnklem wordt bevestigt. Daardoor is deze combinatie bijzonder geschikt voor onder andere het werken op schuine daken.

Val-stop apparaat

Een val-stopapparaat kan worden gebruikt als met ook in het horizontale vlak meer bewegingsvrijheid wil hebben. Als het apparaat in gebruik is, staat de kabel onder licht voorspanning. Indien de gebruiker de afstand verkleint rolt de kabel zich op in het huis. Bij een val wordt het uitlopen van de kabel naar keen korte remweg geblokkeerd.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!