Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Wat is het verschil tussen een laminaatvloer en een lamelparket vloer?

Bij lamelparket gaat het om een echte houten vloer . Een massief eiken lamelparket vloer bestaat uit verschillende lagen, een multiplex laag met een massief eiken toplaag daar bovenop. Doordat deze lagen verlijmd zijn op elkaar werkt het hout minimaal. De vloer hoeft daarom niet geschuurd te worden. De noesten en scheuren in het eikenhout is bij een lamelparket vloer opgevuld, waardoor u geen open noesten en scheuren heeft in de toplaag. Het voordeel van een houten vloer  is dat elke plank varieert, u zult geen enkele plank hetzelfde krijgen.

Een laminaatvloer bestaat uit kunststof, een hdf laag met daar bovenop een houtstructuur geprint. Deze houtstructuur zal zich om de 6 á 7 planken herhalen. Een laminaatvloer is makkelijk in onderhoud aangezien u de vloer niet hoeft te behandelen. Het nadeel van een laminaatvloer is dat het om een geprinte structuur gaat, het laminaat kan wat nepper lijken dan een echte houten vloer .

laminaat en houten vloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!