Verspil mij nietjes

Verspil mij nietjes van Beboparket, Dat zijn vloeren die teveel gemaakt zijn of vloeren die afbesteld zijn door de klant. Maar het kan ook een houten vloer zijn die niet de juiste kleur heeft als deze zou moeten hebben. Verspil mij niet vloeren worden niet vernietigd maar tegen en lage prijs verkocht aan iemand die de kleur mooi vind of die het aantal meters kan gebruiken.

Verspil mij nietjes laminaat

Wanneer een klant een speciale laminaat vloer besteld dan kan het zijn dat er door de klant teveel besteld word. Dat gebeurt vooral bij hele grote vloeren of bij projecten van 1500 m2 of meer. Het teveel bestelde laminaat wordt dan door beboparket teruggenomen en de klant krijgt zijn geld terug. Dit dure laminaat wordt dan omgezet naar goedkoop laminaat en voor een fractie van de nieuwwaarde verkocht in de verspilmijniet.

Verspil mij nietjes houten vloeren

Ook voor de houten vloeren hebben we grote afnemers die tussen de 2 en 3 duizend vierkante meter per keer bestellen. Wanneer de klant klaar is met zijn project dan kijkt hij wat hij over heeft en dat wordt door ons teruggenomen en net als bij het laminaat worden ook deze houten vloeren naar de verspilmijnietjes afdeling gebracht en gaat als goedkope houten vloer de deur uit