Visgraatparket leggen

 

Een visgraatparket vloer kan veel toevoegen aan uw huidige interieur. Een visgraatparket vloer leggen is erg stijlvol en past in bijna elk interieur, zelf in een modern interieur. Je kunt het visgraatparket ook nog een tint geven naar eigen wens. Zo creëer je de ideale vloer voor uw woning. Vaak gaat een visgraatparket vloer gepaard met een hoge prijs aan legkosten. Bij ons is dat niet zo.

 

Wij leveren en leggen visgraatparket

door heel Nederland. Service is bij ons heel belangrijk. Je kun nog wel zo’n mooie vloer hebben maar als die verkeerd word gelegd heb je er niks aan. Wij werken daarom met een groep van leggers die zeer professioneel te werk gaan en veel ervaring hebben. Een visgraatvloer leggen is ook geen probleem voor onze leggers. Om u gerust te stellen van onze goede leg werk bieden wij 1 jaar leg garantie op onze vloeren. Bij sommige vloeren is dit zelfs hoger.

 

Door een behandeling met bijvoorbeeld olie of lak gaat uw visgraatvloer

lang mee. Onze visgraatvloeren nemen weinig vocht op en kunnen zelfs samen gaan met een vloer verwarming. Voor meer advies zal ik u aanraden om eens langs te komen in onze showroom. U kunt advies krijgen over de beste vloer voor u en de behandeling hiervan. De koffie en cake staat klaar!  Visgraatvloer leggen